Multihjul

Der er 51 varer.

Se vores multihjul til gode priser herunder.
Find dit nye yndlingshjul til havfiskeriet herunder - og bliv klar til fisketuren på havet.

Multihjul

Filter:

Filter
Luk X
Nulstil filtre Vælg

Multihjul er i dag et meget populært hjul at fiske med. Mange bruger dem til alt fra jig fiskeri, havfiskeri og nogle endda også til spinnefiskeri.

Der er et stort overlap mellem multihjul og havhjul i udseende, men havhjulene er altid bygget til havfiskeri kun og multihjulet kan fås i varianter der kan bruges til lidt af det hele.

På Fisk på krogen har vi især multihjul til havfiskeri. Vi tilbyder super lækre multihjul fra Westland, som er et rigtig fedt havhjul at have med på vandet. Den røde farve giver hjulet et super lækkert look, men hvad vigtigst er, er hjulet holdbart og super at fiske med.

Skal du give stor torsk i land, eller kan godt lide at fiske fladfiske med et multihjul er det helt sikkert et multihjul fra Fisk på krogen du skal have.

Brug af multihjul

Et multihjul kan, efter hvad model det er både bruges som et hjul til spinnefiskeri og til pirkefiskeri. De multihjul vi forhandler her hos Fisk på krogen, er især multihjul til pirkefiskeri. Vi anbefaler ikke at have hjulet på en almindelig stang, også kendt som spinnestang, men at købe en pirkestang til hjulet - da hjulene herfra er velegnet til pirkefiskeri eller til brug under trolling efter torsk, havørred og laks.

Bedste og billigste multihjul

Vores multihjul er bedst til prisen. Vi mener selv at vi tilbyder det bedste multihjul til prisen, om det skal bruges fra den lokale mule eller til det gule rev, så finder du et super godt hjul til prisen herover. At fiske med et multihjul er super fedt. Når man først har pirkefisket med et multihjul er det de færreste der går tilbage til at fiske med spinnehjul eller et normalt pirkehjul igen.

Line til multihjulet

Fiskeline er tit en smagssag, men vi anbefaler herfra at bruge fletline til sine hjul. Skal man fiske noget, hvor fisken godt kan blive af en hvis størrelse kan det være en god ide at gøre bruge af en fletline. Et godt multihjul skal klart have fletline på.

Navigation: