Westland Coast Spinnestang

Ny

Westland Coast Zoom

240,00 kr

Coast Spinnestang, som er vores bedste spinnestang fra Westland i sortimentet.

Stangen fås i størrelser fra 7" -  10" og er stang i 100% kulfiber. Denne Coast Spinnestang fra Westland er en super stang til kystfiskeren, samt spinnefiskeren til andre typer af fiskeri.

Læs hele beskrivelsen

Denne vare er ikke længere på lager

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Westland Coast er en super kulfiberfiskestang 100% Carbon til en god pris! Du får her en god og solid fiskestang til spinnefiskeri og medefiskeri med flåd mm. 

Denne stang bliver herfra anbefalet til især kystfiskere der vil fange havørreder og hornfisk, og til fiskeri i sø og å efter for eksempel gedder og aborre.

Stangen er med det velkendte korkhåndtag som sikrer god håndtering af stangen og skruehjul til fastgørelse af hjulet.

Denne spinnestang fås i størrelserne: 7, 8, 9 og 10 fod, så der er en stang til den længde man ønsker. Stanglængden bestemmes af pladsen man fisker, og hvor langt man har brug for at kaste, da kastelængden bliver større med større stænger.

Stangens design er klassisk. Den er opbygget med korkhåndtag før og efter hjul påsætningen. Farven på stangen er mørk. Mørklilla på den første halvdel som overgår til mørkeblå på den sidste, hvilket giver stangen et rigtig fedt look.

På stangen er med rød skrift trykt Westland Coast, som er stangens navn. Stangen ankommer i en sort stangpose med rødt tryk, hvorpå der er angivet størrelse og kastevægt. Der er 8 øjer på stangen og det sidste stykke er forstærket, så den ikke knækker så let.

Anbefalede kastelængder:

7” - op til 15-20 gram

8” - op til 20-25 gram

9” - op til 25-30 gram

10” - op til 35-40 gram

Vi anbefaler vores Q8 Hiboy hjul til denne stang - som er et super spinnehjul der passer godt til stangen.

Specifikationer:
7” - 10”
Korkhåndtag
Flot spinnestang