Blink

Der er 134 varer.

Skal du ud at fiske, er fiskeblink noget af det mest fundamentale at have i sin fiskekasse. I vores shop finder du alle de typer af blink du skal bruge når du fisker, i alle former, farver og vægtklasser. Du finder et bredt udvalg og fiskeblink til alle typer af fisk du kunne tænke dig at fange.

Blink kan bruges til nærmest alle typer af fisk, så når du har besluttet dig hvad du skal fiske efter kan du gå mere i dybden med hvilket slags blink du skal have.  Vi bestræber os på at have blink i alle typer i shoppen.

Blink

Filter:

Filter
Luk X
Nulstil filtre Vælg

Brug et kystblink på kysten

Kystblink, er som der ligger i navnet, fiskeblink beregnet til kysten. Kystblink er især blink som man bruger til at som fiskeblink til havørreder. En af de helt store sæsoner for blink til fiskeri, er når hornfisken kigger forbi i foråret, hvor mange finder deres waders frem og går i gang med at fiske efter hornfiskene med deres blink. Disse blink kan også i mange henseender bruges som blink til havørreder, da de gerne jæger det samme. Mange fiske gerne med silketråd når de fisker efter hornfisk, her vil jeg anbefale, hvis du også går efter havørreden samtidig, at du lader være med at montere silketråd, eller endnu bedre, at du bruger begge dele - hvilket vil sige du monterer silketråden på en måde så den ikke kommer i vejen for krogen.

Brug fiskeblink til put and take søer

Mange mennesker kan godt lide at fiske i put and take. Grunden til dette er, at man er sikker på der er fisk i det vand man fisker i og der er ikke lige så stor chance for at komme på en nultur. Dette er er isæt vigtigt hvis man har sine børn med ud at fiske, der kan det nemlig dræbe deres fiskelyst hvis der er for mange ture hvor man ikke fanger noget.

Vægten på blink til fiskeri

Du kan med fordel vælge blink i forskellige vægt klasser, så du har lidt forskelligt at vælge mellem. Størrelsen af ens blink kan vælges efter flere kriterier. Blinkene vælges gerne efter kastelængde, hvor de passende vægte kan kastes længere. Et tungt blink kan kastes længere end et let blink, op til en hvis størrelse.

Vælg et fiskeblink sæt - og få mere for pengene.

Vi har i shoppen valgt nogle udvalgte fiskeblink sæt der giver dig mere for pengene. Vores blinksæt er gerne sat sammen af fire blink i forskellige farver, så der lidt forskelligt at prøve af hvis fiskene ikke vil bide.

Husk nogle blink til rovfisk

Fisker du somme tider i søer eller åer kan du med fordel have blink med i din grejkasse, da fisk som aborre og gedder gerne kan finde på at bide på blink. Vi har fisket disse fisk med blink med stor succes i dele af sæsonen, og derfor er det et godt våben at have med, hvis dine woblere eller spinnere ikke slår til som sædvanligt.

 

 

Navigation: