Trollinghjul

Der er 8 varer.

I denne kategori finder du vores udvalg af trollinghjul. Trollinghjul er fiskehjul beregnet til trollingfiskeri. Det er gerne stærke multihjul/havhjul og ofte med linetæller monteret og derudover har mulighed for +250m fiskeline i ca. 0,40mm tykkelse, så de kan klare presset hvis man evt. fisker med planere eller paravaner.
Trollinghjulene er optimeret til fiskeriet med agnet trukket bag en båd.

Er du på udkig efter et større oplag af trollinghjul - så kontakt os for en god pris.

Trollinghjul

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

For mange småbådsejere er trollingfiskeri blevet et stort hit. På den måde får man affisket store områder for fisk og man har god mulighed for at fange flere og større fisk.

Et trollinghjul - skal i samspil med en trollingstang bruges til fiskeriet. Mange trollingfiskere fisker med mange sæt af gangen og derfor skal der bruges mange hjul og stænger.

Hjulene (og stængerne for den sags skyld) skal gerne være stærke, da der er et stort pres på hele setuppet når man troller - derudover er det en metode mange bruger til at fange store laks, så der skal også være lidt kræfter i et sådan hjul.

Hvad skal et trollinghjul indeholde?

Et trollinghjul skal derudover kunne holde en del fiskeline, da man trækker agnet bag sig og den kan godt komme et stykke bag båden. Der skal gerne være plads til over 250 line med en tykkelse omkring de 0,4mm som er anbefalingen når man troller.

Navigation: