UL Fiskestang

Der er 29 varer.

UL Fiskestang står for Ultra Light Fiskestang. UL fiskeri vinder mere og mere ind - og med disse UL Fiskestænger kan du gøre dit UL Fiskeri til en realitet.
UL Fiskestænger kan bruges til mange typer af fiskeri, her i blandt Put and Take fiskeri, fiskeri ved fjorden, i åen og på kysten. I denne kategori finder du UL Fiskestænger med en kastevægt op til 7 gram, da vi mener grænsen for UL stænger går dér. 

 

 

UL Fiskestang

Filter:

Filter
Luk X
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Hvad er en UL stang?

En ul stang er en spinnestang med en kastevægt op til 7 gram. Går man over de 7 gram, går man over i det de fleste vil kalde let spinfiskeri. Ul fiskeriet giver en enorm fed fight, i form af at grejet er så let og derfor er der mere action i.

Når du skal have en UL Fiskestang skal du dertil også have et UL Fiskehjul. Vi mener at du bør holde dig til hjul i hvad der svarer til str. 500-1000 (også angivet som STR 5) - da disse hjul-størrelser passer til stangen.

Af endegrej kan der vælges spinnere, blink, små woblere og lignende der har en vægt på op til 7 gram. Det kunne bl.a. være præsten og fidusen, snapshots og lignende. Ta’ et kig i vores kategorier med diverse endegrej og filtrer efter de små størrelser, for at finde endegrej der passer.

Navigation: