Endegrej

Der er ingen produkter i denne kategori.

Endegrej. Når du skal ud at fiske er det vigtigt at have det rigtige endegrej med. Når du er ude at fange torsk er det ikke hensigtsmæssigt kun at have spinnere med! Derfor er det vigtigt at du har det rigtige endegrej i forhold til de fisk du skal fange. Endegrej - er det fiskegrej du sætter for enden af din fiskeline, der er som sagt forskellig endegrej produceret i forhold til hvilke fisk du fisker efter. Nogle fisk bider på det samme endegrej, andre skal have noget specielt. 

Endegrej

Hos fisk på krogen fører vi endegrej fra hovedsagligt Westland, som er godt edegrej til billige priser, hvilket vi gerne vil føre her. Derudover har vi også endegrej af mærket Sabiki. Forskellige former for endegrej: Her hos fisk på krogen fører vi de forskellige former for endegrej listet her: Blink - som imitere en lille fisk der evt. ikke er helt kampdygtig, det får de fleste rovfisk til at bide på.

Endegrej i mange former og farver

VI har flere forskellige slags blink heriblandt geddeblink, hornfiskeblink mm. Forfang - der er forskellige former for forfang vi har følgende:

Bundforfang - som er det gammeldags forfang med et blylod i bunden som man kan købe i forskellig vægtstørrelser, det bruges hovedsagligt som endegrej til fangst af fladfisk, ål og andre bundfisk, en torsk kan også fanges på bundforfang. Vi har også perleforfang, som er specielt velegnet til fladfisk.

Makrelforfang - er et forfang bestående af en række kroge som fanger markrellens opmærksomhed, det er meget lig et torskeforfang og mange gange gøres der brug af det samme til begge dele. Sildeforfang - er et forfang til sildefangst, med glimtende ting uden på nogle små kroge er dette guf for sild, hvis der er sild kan de ikke undgås at blive fanget.
Flåd - Som bindes i toppe af linen for at kunne se om der er bid.
Fluer - til fluefiskeri med fluestang Kroge - som bliver sat i bunden af krogen med evt. et flåd over, til medefisker. 

Pirke - som minder om nogle forvoksede blink, de bruges til pirkefiskeri efter torsk på bunden af havet. Spinnere - til spinnefiskeri efter havørreder eller i sø og å Wobler - som er efterligninger af rigtige fisk, som gør sig godt i å og sø til eksempelvis gedder. For at opbeholde endegrej anbefaler vi at man har en fiskekasse til sit endegrej, man kan med fordel have flere fiskekasser til opbevaring af grej til forskellige sitautioner.

Navigation: