ABU Garcia

Der er 88 varer.

ABU Garcia - i folkemunde nok mere bare kendt som ABU. Vi har hos Fisk på krogen valgt det bedste fra ABU’s katalog af fiskegrej og udbyder det her til super gode netpriser.

Grejet fra ABU er udviklet, designet og bygget efter årtiers erfaring og det har gjort ABU fiskegrej til dét, det er i dag.

Abu har været mange generationers foretrukne mærke af fiskegrej og med god grund. Find dit ABU Garcia fiskegrej herunder:

ABU Garcia

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

 

ABU nægter at gå på kompromis med deres perfekte præcision, når det kommer til udviklingen af fiskegrej. Derfor har grejet også været populært i så mange år. De svenske håndværkere der grundlagde ABU har grundlagt en god kultur for kvalitet, en kvalitet der den dag i dag stadig fremstår som ABU’s varemærke.

 

ABU Fiskegrej historie:

ABU er grundlagt tilbage i 1921 ved floden mörrum i Sverige. ABU blev grundlagt af Carl August Borgström, som den gang grundlagde mærket under navnet AB Urfabrikken. I starten handlede ABUs produktion hovedsagligt om ure og især lommeure og taxametre. I 1941 kom det første fiskegrej til og sidenhen er de blevet et af de største mærker på markedet. Under anden verdenskrig var der ikke efterspørgsel efter tazxametre og fiskegrejet tog over som hovedbeskæftigelse for ABU Garcia. I 1952 blev det populære Ambassadeur hjul sat på markedet, et hjul som siden har været genstand for mange rigtig store fisk. I 1984 blev navnet lavet om til Abu Garcia da et amerikans firma med navnet Garcia gik sammen med det svenske ABU.

Vi er super glade for, at vi hos Fisk På Krogen kan præsentere det godt udsnit af ABUs linje af fiskegrej. Vi tilbyder en lang række af deres populære fastspolehjul, havhjulet ambassadeur som nævnt tidligere, men også en del af deres spændende linje af endegrej har vi på shoppen.

Vi ønsker dig knæk og bræk med dit ABU fiskegrej.

 

Navigation: