Fiskekroge

Der er 24 varer.

Her finder du rigtig gode kroge til dit fiskeri, og uanset hvilken type fiskekroge du er på udsigt efter - både værende type design og i forhold til størrelser, så finder du din nye fiskekrog her. Vi mener du bør sætte dig ind i dit krogbehov, så du får fat i de rigtige størrelser. Er du i tvivl om hvilken størrelse krog du skal have, er størrelser beskrevet i bunden af denne side - ellers kontakter du os bare!
Her på siden fører vi kroge i SB poser, med et passende antal kroge i hver. Er du interesserede i fiskekroge bulk, så kontakt os i toppen af siden. 

Fiskekroge

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Forstå fiskekroge størrelser

At finde den rigtige størrelse fiskekrog kan godt være lidt af en jungle at finde ud af, især hvis man ikke er vant til at fiske. Størrelser på kroge er gerne delt op sådan:
Største kroge først:  14/0 12/0 10/0 9/0 8/0 7/0 6/0 5/0 4/0 3/0 2/0 1/0 - 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 12 14 16 18

Vi har her hos os samlet alle de krog størrelser, som vi mener at man får brug for til sit fiskeri, men her er en oversigt, så man kan se at en 3/0 krog er større end en 1 krog, som er større end en 10 krog.

Køb billige fiskekroge der holder

Vi sætter en stor lid til at vi sælger dig gode og holdbare fiskekroge, til en billig pris. Selvom vores kroge er til en rigtig god pris, har vi brugt dem over en lang periode med rigtig gode resultater i holdbarheden.

Hvilken fiskekrog til put and take

Hvis du fisker med Fire bait i en put and take sø, kan du med fordel bruge en af de mindre trekroge vi har her på siden.  Disse trekroge, som du også kan få med en fjeder i, til at holde på baiten, hvis du er interesseret i det. Dog er baiten god til at blive som en kugle, så du kan sagtens bruge en almindelig lille trekrog.

Fiskekroge til hornfisk

Mangler du nye kroge til dit yndlings hornfiskeblink, kan du her finde trekroge i samme størrelse. Derudover kan du også finde dine kroge til fiskeri  med agn og flåd til hornfisk, her anbefaler vi at du bruger en trekrog til at fiske med agn efter hornfisk.

Nye fiskekrog til fladfisk

Hvis du laver dit eget fladfisketackle, eller du skal bruge nogle nye kroge til dit fladfiskeforfang, så finder du her en stribe af gode enkeltkroge, som du kan montere på det og bruge til at sætte sandorm, børsteorm eller hvilken form for agn du plejer at bruge til at fiske efter fladfisk på krogen.

Her hos Fisk på krogen kan du både købe store fiskekroge og små fiskekroge. Vi ser frem til at gøre dit køb fiskekroge til en god oplevelse.

Navigation: