Nylonline

Der er 17 varer.

Nylonline er en af de mest populære typer af liner på markedet til at fiske med.  Rigtig mange nye fiskere, vælger at fiske med nylonline, da det er en rigtig allround line der altid har sin plads i mængden af dit fiskegrej.

Nylonline

Filter:

Filter
Luk X
Nulstil filtre Vælg

Nylonline er en stærk fiskeline

Nylonlinen har på målinger vist sig at have den bedste styrke på knuder, man laver på linen.

Når du skal vælge en nylonline er det vigtigt at have fokus på kapaciteten, størrelsen og hvilken brudstyrke der er på den line du køber, kontra den brudstyrke du skal bruge. Jo større linen er, jo tungere er den selvsagt at kaste ud, og derfor skal man gerne finde den optimale balancegang.

 Et råd til førstegangsbrugs af nylonline, vil være at vædde linen først, da det forhindre fugleredder på dit fiskehjul.

Vi har hos fisk på krogen, valgt at føre nogle af Westlands nylonliner. Disse liner har gennem fiskeriet, vist sig at klare opgaven som nylonline super.  Derfor kan vi her tilbyde en god nylonline, men samtidig en billig nylonline der ikke gør ondt på pengepungen at skulle skiftets når tid er. Vores liner kommer gerne i sortimenter af 2 eller flere, så du har line til en rum tid. Brudstyrken på den nylonline vi sælger, kan du læse specifikt om på den pågældende line og det er også påført på linens emballage.

Navigation: