Pirkesæt

Der er 5 varer.

Skal du ud at pirke torsk, eller ud på havet og fange fisk er et pirkesæt klart det oplagte valg. Vi har her nogle pirkesæt du med fordel kan tage med på din fisketur på havet eller i havnen når du skal pirke torsk.
Kig herunder og find dit nye pirkesæt

Pirkesæt

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Når du købet et sæt, som disse pirkesæt sparer du penge kontra at købe hjul og stang hver for sig. Dertil kan det siges at sættene her er pirkesæt på tilbud. Du finder et godt og billigt pirkesæt heroppe.

Se vores udvalg af pirke som endegrej her.

Er du mere interesseret i at sammensætte dit eget pirkesæt kan du selvfølgelig også det. Så finder du blot et pirkehjul og pirkestang i kategorierne i toppen og sammensætter dit eget pirkesæt.

Et komplet pirkesæt

Når du skal købe dit sæt kan du købe pirkesæt med stang og hjul, men du kan også vælge at købe et komplet pirkesæt. Når du køber et komplet sæt får du både stang og hjul, men også resten af det fiskegrej du skal bruge

Når man har købt et pirkesæt skal man naturligvis også bruge noget fiskegrej at fiske med. Først og fremmest anbefaler vi at man køber en god stærk line til sit pirkefiskeri, da torsk tit er nogle af de tungeste fisk vi fanger herhjemme.

Grej til dit pirkesæt

Dernæst skal man også have noget endegrej til sit pirkesæt. Det oplagte er naturligvis en pirk – dertil bruger mange et forfang, alt efter hvad de fisker efter, vælger man forfang men det kunne være torskeforfang, markelforfang mm.

Nogle bruger også et pirkesæt til at fange fladfisk. Hvis man er på båd eller lignende, kan det være en nem måde at fiske efter fladfisk med, da man blot lader forfanget falde til bunden og kører op igen ved.

Vi ønsker dig knæk og bræk på din fisketur med dit pirkesæt

Navigation: