Fluehjul

Der er 2 varer.

Er du på udkig efter fluehjul så er du kommet til det rigtige sted! Vi har samlet et godt udvalg af fluehjul til gode priser, så du kan komme afsted med fluestangen til en god pris.

Fluehjulet skal passe til fluestangen og selvfølgelig have god bremse når du fighter, samt muligheden for at indeholde den mængde af line (både bagline og flueline) du skal bruge.

Fluehjul

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg
 • X-Version Fly Flyguide Gold X-Version Fly Flyguide Gold
  På fjernlager: 3-6 dages levering
  X-Version Fly Flyguide Gold

  Forskellige modeller til rådighed Forskellige vægte og bredder afhængigt af modellen Diameter 70 mm Linjeklasse 4 CNC-slebet aluminiumsrullehjul Specielt højteknologisk aluminium fra flykonstruktion Lavet af en blok af aluminium Forskellige farvede accenter afhængigt af modellen Anodiserede farver Følsom og kraftfuld bremse Uendelig lejr

  499,00 kr
 • X-Version Fly Flyguide Silver #3 X-Version Fly Flyguide Silver #3
  Fjernlager: 3-6 dages levering
  X-Version Fly Flyguide Silver

  CNC-slebet aluminiumsrullehjul Specielt højteknologisk aluminium fra flykonstruktion Lavet af en blok af aluminium Forskellige farvede accenter afhængigt af modellen Anodiserede farver Følsom og kraftfuld bremse

  499,00 kr

Billige fluehjul

Vi har på siden masser af gode billige fluehjul så du kan komme i put and taken, på kysten, i søen eller åen hvor du kan bruge dit nye fluehjul sammen med stang.

Fluehjul på tilbud og udsalg

Vi vil til tider have fluehjul på udsalg og tilbud i denne kategori. Vores priser på fluehjul er dog så gode, at vi mener det er altid er udsalg på fluehjul :-)

Fluehjul til kysten

Kysten er en af de steder hvor fluehjul - og stænger bruges ofte. Fluehjul på kysten er fiskeri i saltvand og derfor kan det være en rigtig god ide at skylle sit fluehjul godt af efter det har været brugt i saltvand. På kysten er der oftere bedre plads, og derfor et godt sted at øve sig i at bruge sit fluehjul til kysten.

Øvelse gør mester

Fluefiskeri kan være en udfordringe for mange til en start. En god måde at øve sig på site fluefiskeri er at starte i haven eller på en 11-mands fodboldbane hvor der er god plads. På den måde kan man øve sig i at kaste ud - inden man tager på tur. Det er super ærgeligt at tage afsted med sin nye stang og fluehjul, hvis man ikke har øvet sig nok på forhånd og derved ikke kan få fluen i vandet.

Navigation: