Spinnesæt

Der er 20 varer.

Om du skal til kyste, åen, søen eller nogle af turene på havet så er et spinnesæt det naturlige valg at fiske med. Et spinnesæt består selvfølgelig af en stang og et hjul der begge er beregnet til spinnefiskeri. Vi har her samlet nogle gode spinnesæt til dig der vil købe et helt sæt af gangen, og derved spare lidt penge på fiskegrej.

Spinnesæt

Det bedste spinnesæt, er det spinnesæt der passer til dig og dine behov, samt din pengepung. Derfor har vi forskellige spinnesæt, alt efter hvad du skal bruge. Vi både spinnesæt til kyst, å, sø og hav og derfor er du sikker på at du altid kan finde dit nye spinnesæt her.

Sammensæt et godt spinnesæt

Når du køber dig et spinnesæt kan du både gøre det som et almindelig sæt, blot med stang og hjul – men du kan også købe dig et komplet spinnesæt, hvor du både får hjul, stang, line og lidt endegrej med og så er du faktisk klart til at komme afsted på fisketuren. Til den nye køber, er det naturligvis at anbefale at købe et sådant komplet spinnesæt, da man så er sikker på at få noget med som man kan bruge.

Du kan selvfølgelig også taget et kig rundt i vore andre kategorier, og finde de spinneting som du selv vil sammensætte til et sæt, det gør du i vores andre kategorier som spinnestang og fastspolehjul.

Køb af spinnesæt

Når du køber et sådant spinnesæt herfra, vil det altid være et spinnesæt tilbud – da vi giver bedre priser når du køber et helt sæt, frem for hvis du køber en stang og et hjul hver for sig. Derfor kan det tit godt betale sig at købe et spinnesæt når du køber fiskegrej.

Vi håber du bliver glad for dit nye sæt, og ønsker dig knæk og bræk med dit spinnefiskeri.

Navigation: