Pirkestang

Der er 43 varer.

Hvis du skal ud på havet at fiske er det vigtigt for turens skyld at medbringe en pirkestang. Fisker du fladfisk og torsk på havets bund, bliver indspinningen meget hurtigt tung og lang med et fastspolehjul, og en pirkestang er meget bedre til dette formål. Til pirkestænger bruger man et havhjul eller multihjul, til at nedsætte agnet i vandet og er derfor ikke kastefiskeri på samme måde.

Pirkestang

Brug en pirkestang på havet

En pirkestang er tit og ofte også kaldt en Havpirkestang eller bare Havstang. Det skyldes at de som sagt bruges hovedsagligt på havet hvor de bliver fisket fra båd, eller fiskekutter. Derfor er det en ideel pirkestang til båd, som du kan købe i vores pirkestang kategori.

Havstænger er det idelle pirkestang køb hvis man godt kan lide at fange torsk eller fladfisk fra båd!

Brug pirkestangen til torsk og fladfisk

Til nærmest lodret nedsætning af agn

Pirkestang til fladfisk

Når man skal købe en pirkestang til fladfisk, opfordrer vi herfra folk til at vælge en pirkestang, hvis man hovedsagligt fisker fra båd eller andet sted hvor kastelængde ikke er en faktor, fisker man fra strand eller mole kan en spinnestang være at foretrække.

Fungere super med fladfiskeforfang

Pirkestang havfiskeri

tungt havfiskeri med store tunge pirke, eller forfang på bunden til fladfiskene, der er en pirkestang at foretrække. Se vores udvalg af lækre pirkestænger nedenfor og bliv klar til den store torsk.

Pirkestang er beregnet til havfiskeri

Pirkestang til båd

Har du investeret i en fiskebåd, eller er du tit ombord på den lokale fiskekutter, så er det en fordel at have en pirkestang med, da spinnestænger hurtigt kan blive mere tunge at fiske med på sådanne dybe vandmasser, når den store torsk hives op fra dybet.

Bruges gerne på havet, på en båd eller fiskekutter

pirkestang til torsk

Mange mennesker finder en store interesse i at fiske efter torsk. At pilke/pirke efter torsk kræver en pirkestang af den slags som vi sælger her hos fisk på krogen. Det er meget anbefalelsesværdigt at bruge en pirkestang når man fisker efter store torsk som skal hives op fra mange meters dybde. Udover dette skal man bruge et havhjul, en pirke og evt. nogle ophængere i form af torskeforfang for at gøre chancen for fisk større på dagen.

Er ideelt til fiskeri med pirke og torskeforfang, efter torsk.

Pirkestænger til multihjul

Når du skal købe dig en ny pirkestang er det vigtigt at have det rigtige slags hjul med til stangen. Når du skal ud på havet og fiske med din pirkestang, er et havhjul eller multihjul at foretrække frem for et fastspolehjul. Havhjul og multihjul er stærkere i fiskeriet til tunge fisk der bliver hevet op fra nærmest en lodret vinkel nede i vandet, på havets bund. Derudover er der havhjul med linetæller, som kan være en dejlig ting at have med på havet, da man derved kan se på hvilken dybde man fanger fiskene, og kan derved nemmere ramme stimerne igen.

Brug pirkestangen med havhjul eller multihjul

 

Navigation: