Pirke

Der er 17 varer.

Her finder du de bedste pirke på markedet og uanset hvad størrelse eller hvilken farve du foretrækker, så er vi sikker på du finder en herunder i vores shop, der dækker dine behov. Vi har både farvestrålende pirke samt pirke i stålfarve i flere forskellige former, så der er til alt fiskeri.
Vi mener dit valg af pirk skal gå på hvilken type vand du fisker i. Der bliver tit fisket i mange forskellige dybder og strøm forhold, så du kan med fordel sikre dig lidt forskellige typer og vægte. Du finder pirke her fra 28 - 600 gram.

Pirke

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Nulstil filtre Vælg

Det at pilke torsk

Det at pilke torsk er den mest effektive måde at fange torsk på. Du pilker torsk ved at sætte din pirk for enden af linen som endegrej - derefter bliver pirken dumpet til bunden og der bliver lavet bløde ryk i stangen som fanger torskens opmærksomhed og den bider om pirken.

Vores bedste pilke tips

Du kan med fordel bruge et forfang som ophæng når du pilker torsk, da det giver dig en større chance for torskefangst - hvis du fisker efter andre fisk som makreller eller sild, samtidig med du pirker, er der også forfang der passer til disse typer af fiskeri.

Køb et komplet pirkesæt - og fang fiskene

Man kan sige at et fuldent pirkesæt består af en fiskestang der er beregnet til pirkefiskeri, disse er tit nævnt som pirkestænger eller havfiskestænger. Derudover kan med fordel bruge et havhjul, som også er kaldet pirkehjul da disse fungere meget bedre til pirkefiskeri end et spinnehjul. Når man pirker torsk er det vigtigt for oplevelsen at have den rette stang og hjul. Et fuldent pirkesæt indeholder selvfølgelig også en pirk, samt et forfang som ophæng der giver flere fisk på krogen samtidig.

Vælg den rigtige størrelse af pirke til havfiskeri

Vi har pirke til dit fiskeri i havet, hvad enten du står på en bro/mole og fisker efter torskene eller du er i egen båd eller ude på en kuttertur. Vi har pirke i følgende størrelser:

28 gram, 35 gram, 50 gram, 75 gram, 100 gram, 150 gram, 200 gram, 250 gram, 300 gram, 400 gram, 500 gram og 600 gram. Derved har vi en optimal pirkstørrelse, til alle typer af fiskeri med pirke.

til alle vandforhold, strømforhold og vejrforhold, da du finder alt fra lette der kan kastes med til de helt tunge pirke til svære vejrforhold.

Hvilken form skal din pirk have?

Vi har pirke i mange forskellige former, som du kan købe online her.  Der er den runde type af pirken som både fås i stålfarven og i mange strålende farver. Der er diamantformede pirke. Pirken med den aflange form er i en masse flotte farver, og er den designmæssige flotteste pirk. Og så finder du også den trekantede pirk i stålfarve.

Pirke til mange typer af fisk

Pirke bliver altid brugt når man er ude at fiske torsk. Men de kan også bruges til fiskeri af mange andre typer af fisk. De bliver også brugt når der fiskes efter lange, havtaske og sej - som er fisk der jager ligesom torsken og derfor virker de også på dem. Derudover kan man med fordel bruge en mindre pirk som vægt i sit fladfisketackel, da der er set mange gode eksempler på dette implementeret.

Pirke til det gule rev

Skal i en tur på det gule rev og fiske, kommer man ikke udenom at pirke er vigtige. Det er en god ide at købe godt ind, så man sikrer sig mod at miste lidt. Derudover anbefaler vi det lidt tungere arsenal +300gr og køb gerne i lidt varierede farver, så det kan testes af på dagen, hvilken farve der virker.

Navigation: