Kategorier

Katalog

Waders

Waders

Waders

Ordet Waders, eller vaders som nogen også staver det henviser til en vandtæt støvle, som i mange tilfælde spænder fra fødderne til omkring brystregionen. Tilbage i tiden blev waders tit produceret af gummi, men i de nyere dage af mange waders produceret af PVC, Neopren eller Gore-tex.
 Neopren waders fås her

 • Behr Neopren Waders
  Behr Neopren Waders

  Neopren Waders fra Behr.

  Neopren Waders fra Behr.

  Neopren Waders fra Behr.

 • Mitchell Waders
  Mitchell Waders

  Neopren waders fra Mitchell.   Vælg størrelse i dropdown menuen herunder:

  Neopren waders fra Mitchell.   Vælg størrelse i dropdown menuen herunder:

  Neopren waders fra Mitchell.   Vælg størrelse i dropdown menuen herunder:

 • Scierra X-16000 Wader Boot Foot
  Scierra X-16000 Wader Stocking Foot

  Højtydende åndbare waders i flot design med masser af tekniske detaljer. Vælg størrelse herunder:

  Højtydende åndbare waders i flot design med masser af tekniske detaljer. Vælg...

  Højtydende åndbare waders i flot design med masser af tekniske detaljer. Vælg størrelse herunder:

Waders til børn

Hos fisk på krogen har vi også waders til de lidt større børn, da waders herfra kommer fra størrelse 40, og det kan mange større børn godt bruge i Waders.

Waders til større børn købes her

Waders sæt tilbud

Hos fisk på krogen er wadersne i et sæt, i stedet for med løse sko. Det er smag og behag om man meste er til løse sko eller ej, men vi har valgt at fokusere på waders med fast sko i, da vi føler det er nemmere med et par sammenhængende waders når du skal ud at fiske.

Waders herfra er i et, uden nogle sko der skal på udover

 

Waders tilbud

Vi vil her på siden smide Waders på tilbud i ny og næ, ellers kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev og få tilsendt en rabatkode gældende til hele siden, så kan man jo også sige at wadersne er på tilbud.

Se efter waders på tilbud

Waders børn

Mange børn synes rigtig godt om at fiske, og hvad er bedre end at tage med far og/eller mor til kysten og jagte havørreden, eller de i foråret mange hornfisk. Derfor har vi waders i størrelser til større børn, som har alderen til at tage i et par waders, og få sjove timer ved kyst, eller andet fiskeri hvor waders er påkrævet for at mindske rækkevidden til fiskene.

Tag børnene med ud i et par waders

Waders neopren

Wadersne her hos fisk på krogen er lavet af materialet neopren, vi har rigtig gode erfaringer med neopren waders, og andet beklædning lavet i neopren, da det er slidstærk og også holder godt på varmen. Et sæt neopren waders går man aldrig galt i byen med.

Slidstærk, varmt og lækkert materiale er neopren

Waders fiskeri

Waders har flere anvendelses muligheder, men denne side er det waders beregnet mest til lystfiskeri. Waders bliver især brugt i forårsmånederne når hornfisken nærmer sig de danske kyster, hvor alle danske lystfiskere skal ud at prøve kræfter med den lange slanke aggressive fisk, som i stimevis indtager de danske kyster. Mange lystfiskere bruger også waders i deres jagt på den store havørred ved kysten, derudover kan de også bruges i våde områder nær søer og åer, og sågar også nogle steder til at stå i vandet i disse, hvis der er lavt, for at komme nærmere fiskene.

Fang lækre fisk, med waders i vandkanten

Waders neoprene 5mm

Wadersne du kan finde hos fisk på krogen, er som sagt neopren waders fra det tyske waders mærke Behr. Wadersne er 5 mm neopren waders, med limede, syede og tapede søm, som sikrer en god holdbarhed på wadersne.

5 mm Waders fås her

Waders pris

Hos fisk på krogen håber vi på at kunne levere den bedste pris på dine nye neopren waders, vi vil meget gerne være de billigste på disse waders, og derfor skal du købe dine nye waders hos os. Vi glæder os til at handle waders med dig!

God pris på waders