Fiskestang sæt

Der er 22 varer.

Når man skal ud at fiske for en af de første gange er det vigtigt at have sit stangsæt parat. Et fiskestang sæt består af en fiskestang og et fiskehjul. Til det fiskehjul skal man selvfølgelig have fiskeline på og have noget endegrej at lokke fiskene med i vandet.

Køb fiskestang sæt bestående af hjul og stang

Fiskestang sæt

Fiskestang nybegynder

Når man skal have en fiskestang til en nybegynder kan det mange gange betale sig at købe det som et startsæt så hjul og fiskestang kommer i et, og man ved at de to ting høre godt sammen. Derudover kan det prismæssigt mange gange betale sig at købe det samlet for at spare penge på sit fiskeudstyr, så er det jo til lidt ekstra endegrej.  Når man er nybegynder indefor fiskeri, er stangsættene også at foretrække på grund af man altid får et samlet sæt der passer sammen i forhold til pris og kvalitet. De billigere fiskehjul vil tit og ofte høre på stangsæt med de billigere fiskestænger, hvor vores dyrere hjul vil passe sammen med de lidt dyrere og bedre kvalitets fiskestænger.

Stangsæt er super for nybegyndere

Fiskestang startsæt

Et startsæt til fiskeri vil for mange mennesker består i et køb af en fiskestang og fiskehjul i en samlet pakke. Det gør det nemmere for forbrugeren og førstegangsfiskeren der skal ud at fiske, at han ikke skal tage stilling til mere end højst nødvendigt og får både stang og hjul i en pakke. Når du køber dig et startsæt til fiskeri fra fisk på krogen får du hurtig levering på dit startsæt til en fordelagtig billig fragt, så du hurtigt og billigt kan komme ned til søen, ud i åen og til havet efter fisk.

Køb i samlet pakke

Hurtig levering

Billig fragt

Fiskestang med hjul

Når du køber et stangsæt fra fisk på krogen består det af både en fiskestang og et fiskehjul. Du får her en fiskestang med hjul til dit fiskeri. Vi bestræber os på at lave nogle lækre stangsæt med gode besparelser så du kan købe en Fiskestang og hjul sammen, som passer sammen, til en rigtig fordelagtig pris.

Lækre sammensatte sæt

Fiskestang sæt til børn

Disse fiskestang sæt der kan købes hos fisk på krogen, fungerer i de mindre størrelser rigtig godt som fiskestang sæt til børn. Prisen er billigt, og børnene får et sammenhængende sæt de kan fiske med deres far/mor, venner og familie. Da stangsættene også fås i de mindre størrelser, er de perfekte til barnet der ønsker sig ny fiskestang og fiskehjul, da du her kan slå to fluer med et smæk og købe et fiskestang sæt til dit barn.

Køb et fiskestang sæt til børn

Fiskestang Junior

Til børnene der ikke er helt små og skal have specielle børnestænger i mindre størrelser end de fiskestængerne til de voksne, vil et fiskestangsæt være en rigtig god investering. Her kan du købe et godt fiskestangsæt til ”Junior” så han får et bedre fiskesæt, som ikke er så dyrt  igen.

Køb Fiskestang sæt til Junior

Billig fiskestang sæt
Som beskrevet kan det økonomisk mange gange betale sig at vælge et fiskestang sæt, i stedet for at købe hjul og fiskestang hver for sig. Hold gerne øje med vores tilbud her på siden, for at få en endnu bedre pris på et nyt fiskesæt, da vi bestræber os på at have fiskestang sæt tilbud indimellem her på siden, så hold øje hvis du er interesseret i fiskestænger med hjul!

Køb et fiskestang sæt og spar penge!

Navigation: