Torskeforfang

Der er 74 varer.

Torskeforfang, som bliver brugt som forfang til havfiskeri efter hovedsageligt Torsk.
Forfang til torsk bindes gerne op over pirke, som derved øger chancen for torsk på krogen!
Her hos os kan du finde mange forskellige torskeforfang, i alle farver og modeller.

Sprutteforfang er tit meget populære som torskeforfang, hvilket vi har mange forskellige modeller af. Tag et kig blandt vores mange torskeforfang og find dit nye!

Torskeforfang

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Billige torskeforfang

Når du handler dine torskeforfang her, får du gode billige torskeforfang. Vores torskeforfang er lavet af med forskellige ophængere der giver dig muligheden for at få flere fisk på krogen, af gangen.

Vores torskeforfang har gerne 2 eller 3 kroge, som giver ekstra muligheder for torsk. Alt efter hvor store torsk du fisker efter, er det en god ide at vælge antal kroge der passer. Fisker du i et område med rigtig store torsk er det en rigtig god ide, at holde sig til ikke at have mere end de 2 kroge, men er det et område med mindre torsk kan flere kroge godt være fint.

Det handler lidt om, hvis du skulle være så heldig at få dobbelt, eller trippelhug kan det være for voldsomt hvis du fisker i områder med rigtig store torsk.

Find de bedste torske forfang

Torskeforfang kommer i mange farver og modeller. Her er det en god ide at have lidt forskelligt i sit arsenal, så man kan forsøge sig med lidt forskelligt på dagen. Tit og ofte er det en farve eller model der virker rigtig godt den ene dag, mens det ikke virker vildt godt den næste. Derfor er det anbefalelsesværdigt at have lidt at skifte mellem.

Vi vil ønske dig knæk og bræk herfra - og vi håber at med torskeforfang og pirke fra Fisk På Krogen vil du give masser af målet torsk op i båden, fiskekutteren eller hvor du fisker torsk fra.

 

 

Navigation: