Fiskekasse

Der er 27 varer.

Når du skal på fisketur er en af de første ting der skal pakkes er din fiskekasse.

Fiskekassen skal indeholde alt det fiskegrej, mere specifikt det endegrej du kan forestille dig at fiske med på denne fisketur, dvs. at fisker du i ferskvand efter gedder skal kassen være pakket med endegrej der henvender sig til geddefiskeri,

lig at skal du fiske efter torsk er det en god ide at pakke torskeforfang og pirk i fiskekassen.

Fiskekasse

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Husk fiskekassen til din fisketur

Udover endegrej er der andre vigtige ting at have i sin fiskekasse, så som ekstra line, kniv og andet tilbehør der passer til den form for fiskeri du skal til, mange kan med fordel også have madpakken i fiskekassen.

Muligheden for fiskekasser er bred og her skal du vurdere ting som størrelse på fiskeboksen. Den skal være passende til det grej du skal have med, og tilmed skal den ikke være for stor og tung at slæbe rundt på.

Din grejboks skal helst være passende til den type fiskeri du skal foretage dig. I denne kategori fører vi ikke kun grejbokse, men også agnboks. Agnbokse bruges til opbevarelse af agn i form af fx regnorm når du fisker. Det er vigtigt med en agnboks for at holde ormene i så god stand som mulig, så de er mere indbydende for fiskene.


Agnboks fås både som en hel spand eller mindre bokse i forskellige størrelser. Til sidst indeholder kategorien også fluebox.


En fluebox er med til at opbevare din flue i sikkerhed.
Der er ikke noget værre end de yndlingsflue der er gået i stykker fordi den er blevet klemt i blandt noget andet grej, fordi den ligger mast.

Med en fluebox er du sikret at din flue bliver opbevaret sikkert, og så er den også til at finde igen. Du kan købe din nye fiskekasse, agnboks eller fluebox her hos os i denne kategori, du finder produkterne længere nede på siden!

Navigation: