Fiskehjul

Der er 183 varer.

Her kan du købe forskellige varianter fiskehjul til din fiskestang.  Vi har mange spændende modeller til de fleste typer af fiskeri
Vi fører både fastspolehjul, der også går under navnet spinnehjul, hvilket hovedsageligt bruges til kastefiskeri, det kan være til sø, å og kyst, hvor man skal fiske i forskellige retninger og dybder. Du kan finde alle de fede hjulmærker som Penn, ABU Garcia, Okuma, Shimano og mange andre spændende.

Fiskehjul

Filter:

Filter
Luk X
Nulstil filtre Vælg

Flere typer af fiskehjul 

Havhjul er til pirkefiskeri hvor der fiskes lodret nedad, efter fx torsk. Multihjul kan med fordel også bruges på havet Vi har altid gode billige fiskehjul til salg hos os, derfor er det næsten som fiskehjul tilbud eller fiskehjul udsalg, vi beholder bare den gode pris på vores fiskehjul altid. Spar penge og få et godt fiskehjul, ved at købe billigt fiskehjul online her hos os!

Multihjul eller multiplakatorhjul har vi også. Det er hovedsagligt også brugt til havet til fiskeri fra båd. Et multihjul er et super havhjul og vi anbefaler at du tager et kig på dette, hvis du skal ud at fiske fra en båd i havet.

Fastspolehjul og spinnehjul er en og samme måde at omtale samme type fiskehju - og er samtidig det mest brugte fiskehjul. De bliver brugt til fiskeri i sø, å og på kyst. Du finder flere gode fastspolehjul på siden. De kan også, gerne i medium - høje størrelser, bruges til havet - da mange også laver havkaste/spinnefisker fra båd - der er det stadig det mest oplagte fiskehjul.

Fiskehjul til begge hænder:

Langt de fleste fisker med deres fiskehjul, så de har indspolingen i venstre hånd og holder stangen i højre hånd. Vil man fiske omvendt, med indspinning på fiskehjulet i højre hånd kan det også lade sig gøre. Vi har blandt andet vores Penn Sargus, hvor men nemt kan skifte spolingen til den modsatte hånd ved at dreje håndtaget af og skifte side. Er man venstrehåndet, kan det være en god ide at forsøge sig med at fiske med den ”modsatte” hånd af de fleste og skifte indspolingen over i højre hånd. Nogle foretrækker også blot denne måde at fiske på, selvom de er højrehåndede

 

Hvordan læser jeg størrelsen på fiskehjul?

Fiskehjul er ofte opgivet i 2 cifre, som 10, 20, 30 osv. Men kan også være i 3 cifre: 260, 360 og i fire cifre: 2500, 3000, 3000. Om end størrelsen godt kan svinge fra mærke til mærke, er den god tommelfingerregel at kigge på de to første cifre, selvom størrelsen er opgivet i 3 eller 4 for at finde størrelsen.

Navigation: