Sportex Fiskestænger

Der er 13 varer.

Sportex fiskestænger er noget af det ypperste indenfor fiskestænger du finder på markedet.
Det skyldes deres unikke teknologi og innovationsstyrke, som giver de nogle af de lækreste stænger på markedet. Sportex stoler så meget på deres stænger at du får 10 års klingegaranti.

Sportex Fiskestænger

Filter:

Filter
Luk X
Kategorier
Mærker
Nulstil filtre Vælg

Hvad gør Sportex Stænger så unikke?


Sportex er på forkant med stangfremstilling i dagens marked af fiskestænger. Derfor bruges der verdensklasse komponenter til at bygge stængerne, så der kommer de allerbedste stænger ud i den anden ende. 


De bedste komponenter



Eksempelvis bruges der de nyeste versioner af Fuji ringe og fuji hjulsæder til stængerne samt naturlig kortk i premiumklassen AAA eller Duplon af højeste kvalitet.

Stængerne bliver givet en fuld eller delvis lakerering som beskytter og giver lækkert udseende i mange år.

Der er en stor kvalitetsstyring omkring materiale og komponenntvalg og løbende kontrol som gør at alle de Sportex stængner der bliver sendt ud er af høj kvalitet. Derfor kan de tilbyde 10 års klingegaranti!


Den nyeste teknologi


Sportex stænger er lavet med den nyeste teknologi indenfor stangproduktion - som bla. tæller deres engen Helixore klinge proces der giver de kantede ikke runde stænger. Stængernne får en helt unik kombination af kraft, lethed og hastighed som kun Sportex stænger har.


Helicore 

Sportex gør sig i Helicore teknologi som er et vigtigt fremskridt i måden at bygge fiskestænger på, som giver merværdi til lystfiskerne. Resultatet er utroligt lette fiskestænger, som er præcis så robuste, stærke og holdbare som de almindelige stænger.

I flere test har helicore klingerne vist omkring 20% mere kastepower, som er et lækkert overskud at have når man står ved vandet.


Den rigtige fiberblanding:


Til Sportex stænger bruges kun den højeste kvalitet kulfiber af den nyeste generation fra førende producenter. Her brus viden om hvordan man sammensætter den bedste blanding af materialer såsom moduleret kulfiber, kevlar, bor eller Zylon på en målrettet måde og smelter dem sammen til en ikke-positiv fiberkomposit. 


På denne måde er Sportex i stand til at udnytte fordelene ved de enkelte fibermaterialer såsom stivhed og styrke, lethed, slagstyrke, høj hastighed og brudstyrke i optimale kombinationer.

Resultatet er måske de bedste fiskestænger på markedet.

Navigation: