Fastspolehjul

Der er 46 varer.

Et godt fastspolehjul er grundstenen når du skal ud at fiske. Derfor har vi i kategorien her, fundet gode spinnehjul der er til at betale. Vi bestræber os på gode hjul til gode priser og dem kan du købe herunder. Disse fastspolehjul  fungerer super til alt spinnne og medefiskeri i søer, åer, hav og kyster. Du finder dig et godt nyt fastspolehjul her på siden, som vil følge dig på mange fisketure fremover.

Fastspolehjul
Viser 1 - 24 af 46 varer

Filter:

Filter
Luk X
Nulstil filtre Vælg

Fastspolehjul til kysten

Når man fisker på kysten bruger man et fastspolehjul. Disse fastspolehjul er godt til alt spinnefiskeri eller medefiskeri som man kan finde på at gøre på kysten. Disse hjul er super til fiskeri efter fisk som hornfisk og havørreder på kysten. Disse spinnehjul er beregnet til at man bruger dem til at kaste, og gerne over længere distancer og derfor er de super til fiskeri på kysten.

Fastspolehjul til havfiskeri

Man kan godt bruge et fastspolehjul til sit fiskeri på havet, om end vi anbefaler man bruger et havhjul til formålet. Til lettere fiskeri efter fladfisk for eksempel kan det være en fordel af bruge sit fastspolehjul. Havfiskeri kan forstås på mange måder, og bruger man sit havfiskeri til at fiske efter fisk som makreller, hornfisk, ørreder, sild samt fladfisk kan det være en fordel at bruge et fastspolehjul, da det for mange er nemmere at håndtere. Skal man ud at pilke torsk, vil vi til hver en tid anbefale man investere i et havhjul

De bedste fastspolehjul til prisen

Vi mener at vi i vores sortiment, har fundet de bedste spinnehjul til prisen. Der er et godt udvalg fra helt billige begynderhjul op til et godt hjul, som selv øvede fiskere kan bruge. Det er vigtigt for os, at der er råd til at hele familien som nybegyndere kan komme ud at fiske og derfor har vi fundet nogle fastspolehjul til gode priser.

Vælg spinnehjul størrelse efter stangen

Når du skal vælge dit nye spinnehjul eller fastspolehjul størrelse, som er to ord for samme slags hjul, er det vigtigt at se på den stangstørrelse du skal bruge. Jo større og kraftigere en stang du skal bruge, jo større et hjul skal du vælge til din stang.

Ting du skal kende på dit fastpolehjul

Når du køber et fastspolehjul på fisk på krogen, ankommer det i sin rette kasse til hjulet. I hjulet er der en spole, som man bruger til at binde linen fast på, og som den bliver skudt af når man kaster ud i vandet. Bøjlen på hjulet slås over når man vil kaste, og når man begynder at trække ind igen, slår bøjlen tilbage igen så man kan hale ind. Låsen bagerst på hjulet bruges til at låse hjulet under fiskeri, så man ikke får kørt den forkerte vej på sit hjul. Den kan låses op, hvis man har brug for lidt mere line til at kaste, hvor man så kører en smule baglæns, for at låse igen og kaste ud. På hjulet er der også monteringsdelen, som passer ind i skrueapparatet på din stang.

 

Navigation: