Teleskop fiskestang

Der er 16 varer.

Med vores teleskop fiskestænger kan fiskestænger på 6-10” hurtig klappes sammen til at fylde ingenting. Det er rigtig smart hvis pladsen er trang på fisketuren i bilen, eller hvis man gerne vil have en rejsestang, da de passer perfekt i kuffert eller en sportstaske når teleskop fiskestængerne er klappet sammen. 

Teleskop fiskestang

Hvad er en teleskop fiskestang?

En teleskop fiskestang er en fiskestang der indeholder muligheden for at blive klappet sammen. Derfor er en teleskopstang det oplagte valg som en rejsestang.

Stangen består af fiskestangen første del, med håndtag, hjulsæde som en enhver anden stang. Derfra er de noget anderledes end almindelige stænger.

Det som normalt udgør eksempelvis en spinnestangs mellem- og topstykke er på en teleskop fiskestang sammenklappeligt, så mellem- og topstykket kan klappes ned i håndtaget, så at sige.

Det gør den meget kortere end en normal 2 eller 3-delt stang - og på den måde er en teleskopstang nem at pakke ned i sin rygsæk, kuffert eller lignende når man enten skal en tur op på cyklen og ud at fiske - eller når man skal ud at rejse og ikke har plads til sin normale 10’ spinnestang.

Teleskopstænger kommer som hovedregel i 6-10 fod, så du kan få en stang der har nogenlunde sammen længde som den spinnestang du normalt bruger - men en del kortere når den er sammenklappet.

Kan en teleskop fiskestang holde til dét?

Det største problem mange ser, ved at fiske med en teleskop fiskestang er holdbarheden under fiskeriet. Spørgsmålet om hvorvidt stangen kan holde til fiskeriet, er et af dem man hører ofte ifm. køb af en teleskopstang.

Til langt de fleste typer af fiskeri, kan en teleskop fiskestang godt holde til det. Set i forhold til hvad man skal bruge den til, kan det være det optimale valg. Skal man på tur og have en fiskestang med, kan det ofte være svært at have plads til en normal fiskestang og her har teleskop fiskestangen sin berettelse.

Vi har flere der har fisket store fisk med en teleskop fiskestang med succes. Bla. store maller i den ungarske Donauflod, med vore billigste teleskopstang.

En teleskopstang i kulfiber, som er de teleskopstænger du finder her den kan også bruges på lige fod med andre til fiskeri herhjemme. Disse stænger er dog specielle ved at designet gør at de glide ind i hinanden og samles til en lille stang der ikke fylder noget som helst. 

Rejsestang

En teleskop fiskestang er derfor den idelle rejsestang. Skal du have din fiske hobby med på din rejse er rejsestænger som værende en teleskop fiskestang den ideelle løsning. Du kan hurtigt pakke stangen ned og den fylder ikke meget hvis du skal rundt fra sted til sted og prøve en masse forskellige spots på din rejse.

Køb en teleskopfiskestang til rejsen
Fylder ikke meget i kufferten
Hurtig ned og op klapning af teleskopstangen

Pleje af teleskop fiskestang

Når du køber en teleskopfiskestang er det ikke meget anderledes end med andre fiskestænger. Dog skal du være opmærksom på at få renset øjerne fra sand og lignende skidt, så snavs, sand og andet ikke forhindrer stangen i at kunne glide ned på plads og komme til at fylde det mindre som er meningen fra start. Man lukker stængerne mest hensigtmæssigt ved at presse samt dreje fra det øverste del af stangen, og så falder stangen sammen til den sammenfoldelig fiskestang som er nem at have med sig rundt når man skal ud på fiskestang.

Husk at få renset sammenslutningerne, så øjerne kan glide
Luk stangen forsigtigt
Hold din teleskopfiskestang i mange år

Køb stangen sammen med et hjul

Når du køber din teleskop fiskestang er det en god ide at købe det med et hjul som et samlet sæt. Du kan med rette købe dig et af vores fiskehjul sammen med din nye teleskop fiskestang, for at få et samlet fiskesæt. Fiskehjulene på siden fungerer rigtig godt sammen med vores teleskopstang, som du kan købe til billige penge sammen med et hjul og saml dit fiskesæt til dine fremtidige fisketure.

Køb et teleskop fiskestang sæt
Bliv klar til fremtidige fisketure
Fiskehjul og teleskopstang

 

Fiskestang allround

Hvis du skal have en rigtig god allround fiskestang kan en teleskop fiskestang være en rigtig god investering. Den fungere rigtig godt til mange forskellige ting, især hvis man skal mange forskellige steder hen at fiske hvor pladsen er trang og det vil være ideelt at kunne klappe fiskestangen sammen til en meget kort stang. Disse stænger vil kunne bruges i al slags fiskeri, og er en rigtig super allroundstang

Brug disse teleskopfiskestænger som allroundstang
Virker til alt slags fiskeri
Køb en teleskop fiskestang til din samling

 

Navigation: