Flåd

Der er 20 varer.

Her finder du flåd til alle typer af fiskeri. Vi bestræber os på at have alle former for flåd - så du kan handle alle din flåd hos os. Flåd kan bruges til mange forskellige typer af fiskeri og er derfor et must have i grejkassen. Vi har alle de typer af flåd du skal bruge, både til sø, å, hav, put and take og hvor du ellers kan finde på at bruge flåd til at fiske.

Kig i oversigten herunder og find de typer af flåd du har brug for, hvad enten det er et styrorporflåd til fiskeri i søen eller åen, et bombarda flåd du skal bruge til fiskeri efter havørred fra kysten ellers du skal bruge et buldo flåd med vand i til fiskeri med flåd efter hornfisk. 

Flåd

Filter:

Filter
Luk X
Kategorier
Mærker
Vægt
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Brug et bobleflåd til fiskeri

De forskellige typer af flåd, går mange gange under den fælles betegnelse bobleflåd. Dette gør det grundet flådenes udseende, da mange af dem ligner bobler lidt. Derudover ligger de i overfladen af vandet, og kan derfor blive betragtet som en boble.

Fiskeflåd fås i mange former

Flådene fås i mange forskellige typer, alt efter hvilken type fisk du fisker efter. Derfor har vi både flåd til makrel og flåd til mange andre typer af flåde. Flådene kan generelt bruges til mange forskellige fisk, men vi har dog et beregnet til makrel. Til små åer og søer, er det velkendte orange/hvid kork flåd generelt en vinder og et flåd næsten alle fiskere har stiftet bekendtskab med.  Derfor findes flådene også i mange former, fra det runde boblede flåd, til det mere torpedo formede gedde flåd.

Man bruger flåd agn, når man fiske med flåd

Agn til flåd kan være mange forskellige ting. En gammel vinder, er regnormen som sættes på en krog under et kork flåd, når man fisker i åen. Derudover kan man bruge ting som kunstig bait, eksempelvis vores fire bait til fiskeri med flåd til regnbueørreder. Dette er en meget effektiv måde at fiske regnbuer på. Derudover kan man bruge et flåd til spinnefiskeri efter havørreder i havet. Flåd kan også bruges med fiskestykker som flåd til hornfisk og flåd til gedder.

Fisk med flåd i mørket

Nogle af vores flåd på siden, kan fiskes med et knæklys der også kan købes her. Du kan på billederne se om det er et flåd til knæklys, da der selvfølgelig skal være plads til at sætte lyset i. Dette er en fed feature at have på sit flåd, hvis man fisker i mørket, da man bedre kan følge med i om der er bid på sit flåd der er i vandet.

Flåd til aborre og flåd til skaller

Når man er ung fisker og er med sin far ude at fiske for første gang, starter mange med at fiske med flåd efter de ”nemme fisk” som aborre og skaller i en å eller sø. Her bruger man gerne en regnorm, som man selv kan grave op i haver eller kompostbunker, hvis man har sådan en. Denne regnorm sættes på en enkeltkrog under et flåd og så kaster man ellers flådet i vandet. Sådan her lærer mange små og unge at fiske og på gode sommerdage, kan man i åer og søer fange rigtig mange skaller og aborre på en dag. Fanger man en aborre med god størrelse, kan det være en super spisefisk.

Navigation: