Rejsesæt

Der er 8 varer.

Vil du gerne fiske når du er ude at rejse, er det en god ide at have et rejsesæt med.

Ved et rejsesæt forstås der et sæt, som er nemt at transportere og derved kan du have det med på ferien. Vi har herunder lavet et rejsesæt til dig, der skal fiske når du er ude at rejse.

Rejsesæt

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Nulstil filtre Vælg

En let pakkelig fiskestang og hjul skal der være i et  rejsesæt.

Et rejsesæt til fiskeri består her af en fiskestang du kan klappe sammen, og derved fylder den ikke meget i den kuffert du skal have med. Det at fiske på sin ferie, kan være en spændende udfordring, da man her får prøvet sig af i noget vand man ikke er vant til at fiske i, og kan være heldig at fange fisk som man ikke er vant til at fange i sit normale vand, derhjemme hvor man plejer.

For at gøre det nemt skal dit fiskesæt rejsesæt gerne bestå af en stang og et hjul. Derudover skal du have en masse fiskegrej, du kan bruge til at fange de fisk du gerne vil. Fiskestænger rejsesæt er gerne en fiskestang du kan klappe sammen, samt et lille hjul du kan tage af og på hurtigt.

Af fiskegrej, skal der naturligvis bruges det grej, der skal til for at fange de fisk du gerne vil fange – men køb gerne lidt forskelligt der ikke fylder så meget, hvis du skal have det med i dit rejsesæt.

Vores rejsesæt, du kan købe herunder, har været på flere rejser, eksempelvis til floden Donau i Ungarn, hvor den har været med til at fange store maller. Derfor kan du med fordel bruge dette rejsesæt, til dit fiskeri på din ferie.

Fiskeri på ferie er rigtig fedt, og en lystfisker vil elske at have lidt fiskegrej med på sin ferie. Her er et rejsesæt blandet med lidt fiskegrej en god måde at gøre det på.

Navigation: