Spinnere

Der er 34 varer.

Her hos Fisk På Krogen tilbyder vi de bedste spinnere til prisen. Du finder både enkelt spinnere og spinnesæt i flere vægtstørrelser, former og farver så der altid er spinnere, til dit fiskeri!

Find spinneren til dit å, sø eller kystfiskeri her og fang flere fisk.

Spinnere

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Spinnere.

Hos fisk på krogen har vi samlet et god udvalg af spinnere. Der fås både enkelte samt sæt, så du både kan blande de du har lyst til, samt spare penge på at købe spinnerne samlet. Vi har mange forskellige farver, der passer til både dit og fiskenes temperament.

Skal du ud at fange den store havørred vi alle drømmer om, kan en spinner til havørred være at foretrække. Vores spinnere passer godt til havørreder, vælg gerne med en lidt tungere vægt til kysten, så kastelængden ikke bliver for kort. Find din havørred spinner herunder. Spinnefiskeri efter havørred er en effektiv måde at fiske havørreder på, derudover kan en spinner til laks også bruges i de danske vandløb, hvor laksen er.

En fiske spinner fås i mange forskellige former og vægtstørrelser. Vores spinnere fås i vægtklasserne 4-16 gram, hvilket passer perfekt til det danske fiskeri.  Spinner fiskeri er en type fiskeri der huer mange, da der aldrig er et stille øjeblik, det gælder om at affiske mest muligt vand, og man spoler op og kaster ud konstant.

Mange drømmer om at fange en stor gedde, hvilke en gedde spinner kan hjælpe med. Disse spinnere virker rigtig godt som lokkende agn til den store gedde. Du kan købe din spinner online hos os og få en fordelagtig pris!

De fleste fisk elsker spinnere. Med spinnerens gang i vandet ser den mindst sultne fisk sit snit til at hugge.  Spinnerens gang i vandet afhænger af mange ting, såsom vægt, hvor bredt spinnerens blad er, strømmen i vandet. Derfor vil det være en god ide at anskaffe sig lidt forskellige spinnere, så man altid har den med der passer til denne fisketur. Mange gange er det også forskelligt hvilken slags spinner fisken hopper på, det kan være forskellige modeller og forskellige farver der virker fra dag til dag!

Brug af spinnere
Spinnere kan bruges til rigtig mange typer af fiskeri. Først og fremmest har spinnere hos danske lystfiskere mest vundet ind som endegrej til fiskeri i åer og søer. Derfor finder du flest spinnere til å og sø. Derudover spinnere brugt meget i put and take søer, hvor regnbueørrederne forsøges overlistet. Derfor mener vi også spinnere til regnbueørreder har sin berretigelse, samtidig med spinnere på kysten og bliver brugt i større udstrækning når de skal bruges til havørreder. Aborren er også en fisk, der tit og ofte hopper på en spinner.

 

Navigation: