Gummibåd

Der er 9 varer.
Skal du bruge en ny gummibåd til fiskeri eller blot til sjov og ballade - så har vi her samlet en fed kategori af lækre gummibåde til gode priser.
Gummibåd

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Gummibåd til fiskeri

En gummibåd kan på mange søer og åer være en fin måde at komme lidt rundt steder man ikke kan, når man står på bredden og fisker.

Flere af vores gummibåde kan fås med en motorholder så der kan koble en lille benzin eller elmotor på, så man kan koncentrere sig om fiskeriet og ikke om at ro.

Gummbåd til vandsjov

Gummibådene her i denne kategori er naturligvis ikke begrænset til fiskeri, men har mange anvendelsesmuligheder.

Billig gummibåd til ethvert behov

Vores gummibåde er i forskelligt prisleje så der er noget for enhver smag. Bådene kommer i flere af produkternes tilfælde som “sæt” med både pumpe, åre og andet tilbehør så du er klar til at komme på vandet så snart den er pumpet op. Mangler du tilbehør har vi det med garanti på shoppen.

Fiskegummibåd

Når man bruger en gummibåd til at fiske fra er det vigtigt den er i slidstærkt materiale. Man vil gerne have en gummibåd man stoller på, når man bruger den på vandet. Derudover er det vigtigt der er plads nok til fiskeriet.

Vi har både 1 mands og 2 mands gummibåde, så der både er til folk der vil ud at sejle alene og dem der vil have en makker med - om det er til fiskeri eller vandsjov.

Tilbehør til din gummibåd

Vi fører en del forskelligt tillbehør som kan være relevant for ejeren af gummibåden. Udover selve båden og det der følger med, har vi ting som pumpe til at pumpe båden op med, motorholder, elmotorer, padler, stangholdere og meget andet der vil gøre din tur i gummibåden endnu sjovere.

Navigation: