Fastspolehjul

Der er 187 varer.

Et godt fastspolehjul er grundstenen når du skal ud at fiske. Derfor har vi i kategorien her, fundet gode spinnehjul der er til at betale. Vi bestræber os på gode hjul til gode priser og dem kan du købe herunder. Disse fastspolehjul  fungerer super til alt spinnne og medefiskeri i søer, åer, hav og kyster. Du finder dig et godt nyt fastspolehjul her på siden, som vil følge dig på mange fisketure fremover.

Fastspolehjul

Filter:

Filter
Luk X
Nulstil filtre Vælg

Bedste fastspolehjul til kysten og kystfiskeri.

Fastspolehjul og spinnehjul er to ord om den samme type hjul - et hjul med fastspole.

Når man fisker på kysten bruger man et fastspolehjul. Disse spinnehjul er godt til alt spinnefiskeri eller medefiskeri som man kan finde på at gøre på kysten. Disse hjul er super til fiskeri efter fisk som hornfisk og havørreder på kysten. Disse spinnehjul er beregnet til at man bruger dem til at kaste, og gerne over længere distancer og derfor er de super til fiskeri på kysten.

Mange lystfiskere er naturligvis interesseret i at finde det bedste spinnehjul. Fisker man på kysten, er man interesseret i at finde det bedste spinnehjul til kysten.
Hvad der er det bedste er naturligvis en meget subjektiv holdning - og derfor vil vi komme med vores bud her:

Hjulet koster ca. 1500 kr, hvilket gør det muligt for den seriøse lystfiskere at bruge på et hjul. Hjulet har mange lækre detaljer, et lækkert lineoplæg og gode kasteegenskaber.

Fastspolehjul test

Kigger man på test lavet af spinnehjul omkring på internettet, hvor andre har testet fastspolehjul er en top 3 af vores hjul ud således: (uafhængig test)

  1.        ABU Garcia Revo SX
  2.        Shimano Stradic CI4+
  3.        ABU Garcia Revo S

Fastspolehjul til laksefiskeri

Laksefiskeriet i å sætter et større pres på fastspolehjulet end noget andet fiskeri herhjemme. Derfor skal der et stærkt fastspolehjul til. Vores bud på et par gode fastspolehjul til laksefiskeriet kunne være følgende i størrelse 4000 (eller lignende størrelse, fra producenter med anden størrelsesformat)

Fastspolehjul til saltvand

Når man fisker med fastspolehjul i saltvand er det vigtigt at man husker at skylle hjulet i ferskvand efter brug. Nogle spinnehjul er bedre til saltvand end andre, men for langt de flestes vedkommende er det meget vigtigt at man får skyllet hjulet grundigt.

Fiskeri i saltvand kan gå fra kystfiskeri med en af ovenstående hjul - eller bådfiskeri med fastspolehjul

Fastspolehjul tilbud og spinnehjul tilbud

Hold øje på vores side med tilbud - eller denne kategoriside hvor der vil komme gode tilbud på hjul.

Multihjul vs fastspolehjul

Til nogle typer af fiskeri passer den ene type hjul bedre end den anden, andre gange er det en smagssag. Man kan både kastefiske med fastspolehjul og multihjul fra båd - det kommer an på måden man fisker på. På kysten vel langt de fleste altid bruge fastspolehjul, til pirkefiskeri er et multihjul at foretrække. Derimellem kan der være for og imod.

Fastspolehjul til havfiskeri

Man kan godt bruge et spinnehjul til sit fiskeri på havet, om end vi anbefaler man bruger et havhjul til formålet. Til lettere fiskeri efter fladfisk for eksempel kan det være en fordel af bruge sit fastspolehjul. Havfiskeri kan forstås på mange måder, og bruger man sit havfiskeri til at fiske efter fisk som makreller, hornfisk, ørreder, sild samt fladfisk kan det være en fordel at bruge et fastspolehjul, da det for mange er nemmere at håndtere. Skal man ud at pilke torsk, vil vi til hver en tid anbefale man investere i et havhjul

De bedste fastspolehjul til prisen

Vi mener at vi i vores sortiment, har fundet de bedste spinnehjul til prisen. Der er et godt udvalg fra helt billige begynderhjul op til et godt hjul, som selv øvede fiskere kan bruge. Det er vigtigt for os, at der er råd til at hele familien som nybegyndere kan komme ud at fiske og derfor har vi fundet nogle spinnehjul til gode priser.

Vælg spinnehjul størrelse efter stangen

Når du skal vælge dit nye spinnehjul eller fastspolehjul størrelse, som er to ord for samme slags hjul, er det vigtigt at se på den stangstørrelse du skal bruge. Jo større og kraftigere en stang du skal bruge, jo større et hjul skal du vælge til din stang.

Ting du skal kende på dit fastpolehjul

Når du køber et spinnehjul på fisk på krogen, ankommer det i sin rette kasse til hjulet. I hjulet er der en spole, som man bruger til at binde linen fast på, og som den bliver skudt af når man kaster ud i vandet. Bøjlen på hjulet slås over når man vil kaste, og når man begynder at trække ind igen, slår bøjlen tilbage igen så man kan hale ind. Låsen bagerst på hjulet bruges til at låse hjulet under fiskeri, så man ikke får kørt den forkerte vej på sit hjul. Den kan låses op, hvis man har brug for lidt mere line til at kaste, hvor man så kører en smule baglæns, for at låse igen og kaste ud. På hjulet er der også monteringsdelen, som passer ind i skrueapparatet på din stang.

 

Navigation: