Fiskestang

Der er 76 varer.

Når du skal ud at fisk er det første basis udstyr du skal have erhvervet dig er en Fiskestang.

Fiskestænger er at finde i mange forskellige typer. De forskellige typer kan ses i vores undermenupunkter under fiskestang. En fiskestang kan være meget forskellig fra en anden. Der er typer hvor vægten er på stangen er lav til typer hvor vægten på stangen er højere, og nogle er decideret tunge.  

Fiskestang
Viser 25 - 48 af 76 varer

Filter:

Filter
Luk X
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

Ideel Kastevægt 

Den ideele kastevægt er derfor også forskellig efter hvad slags fiskestang man fisker med. Det man mener med fiskestang kastevægt, er hvor høj en ideel vægt fiskestangen evner at kaste med, og det er meget individuelt efter hvad slags fiskestang man fisker med. Skal man ud at have en fiskestang der kan kaste langt med blink der ikke vejer så meget, skal man huske at tage højde for dette da en fiskestang med lav kastevægt her vil være at foretrække. Er man mere ude i at skulle have en fiskestang til fladfisk eller andre medeteknikker vil det være en fordel at have en højere kastevægt for at kunne kaste eksempelvis et tungt forfang derudaf.

 1. Find stangtype i menuen
 2. Find en stang der passer til det fiskeri der skal foretages
 3. Find en stang der passer til den kastevægt du har intention om at bruge
 4.  

Fiskestangens historie

Fiskestangen går langt tilbage i historien, hvor man byggede en fiskestang i forskellige former af træsorter. Stangen går tilbage til det gamle egypten, det antikke grækenland, rom og andre steder rundt om i verden hvor fiskestangen kom frem omkring 2000 år f.kr. i 1913 kom de første stålstænger, som er lidt derhenad som vi kender en fiskestangs udseende i dag, senere kom glasfiber stangen til i 1940 som tog meget af vægten af de ellers tunge fiskestænger i stål. De første mere moderne stænger som vi kender i dag kom frem i 1970’erne hvor det billigere materiale kaldet grafit tog sit indtog i produktionen af fiskestænger. I dag bruges materialer som grafit, glasfiber og bambus, samt kork til mange grebet på håndtaget af stangen, det er let holdbart og holder på varmen, og er derfor ideelt til grebet om en fiskestang.

Næsten alle starter deres fiskekarriere med en form for en spinnestang, da det er den mest gængse form for almindelige fiskeri og kan evnes af alle. Eksempelvis skal mange danskere ud til de danske strande og kyster når hornfiskesæsonen går i gang, og i et sådan tilfælde er det en spinnestang med endegrej af forskelligslags der bliver brugt. Derfor er næsten alle med på hvad en spinnestang er og hvordan den fungerer.

Vi har mange former for billige Fiskestænger på fisk på krogen. Vores udvalg af fiskestænger er klart i den  billige ende, men samtidig er det gode kvalitetsprodukter. Vores fiskestænger kan bruges til ethvert fiskeri du har i sinde at udfører og

Fiskestang til børn

Hos fisk på krogen har vi masser af fiskestænger til børn. Det vigtige når man køber en stang er, at den kan betjenes af børn. Vælg gerne et mindre størrelse eller to, end hvad du ville have brugt til dig selv i forhold til hvor gammelt barnet er, da en fiskestang for børn i store størrelser nemt kan gå hen at blive for voldsomme og svære at kaste med, derfor er det vigtigt med en lidt mindre stang, den skal passe til barnets alder. En Fiskestang børn kan håndtere er meget vigtigt for at give barnet den bedst mulige oplevelse med fisketuren

 1. Husk en børnestang til børnene
 2. Mindre stang til børn for bedre håndtering
 3. Husk dette og få en god fiskeoplevelse med børnene

 

Fiskestang online

Når du skal købe en fiskestang, er der flere gode grunde til at købe den online hos os. Online butikker som fisk på krogen har tit en lavere pris en detailforhandlere på deres udvalg, så du kan få mere fiskeudstyr for dine penge. Derfor er en Fiskestang pris på fisk på krogen lav, så du kan komme med familien ud at fiske for en mindre investering, så der kan komme mere sjovt grej med i tasken. Hos fisk på krogen har vi en masse forskellige fiskestænger til salg

 1. Køb din fiskestang online
 2. Spar penge på fiskestænger
 3. Husk dette og få en god fiskeoplevelse med børnene

 

Fiskestang på tilbud

Fiskestænger udsalg vil være at finde indimellem på vores kategori med tilbud. Hold øje med siden og se vores fiskestang udsalg og spar penge på din nye fiskestang. En  ny Fiskestang billig, kan sagtens skaffes hos os, og hvis man holder øje med fiskestang tilbud er det muligt at gøre et røverkøb engang i mellem her på siden, hold øje med fiskestænger tilbud!

 1. Hold øje med tilbud på fiskestænger
 2. Spar penge ved at købe stængerne på tilbud
 3. Gør et godt køb af fiskestang på fisk på krogen

 

Fiskestang køb

Et køb af ny fiskestang skal gerne forekomme så nemt og bekvemt som muligt. Derfor gør vi alt her hos fisk på krogen for at dit køb af en ny fiskestang kommer til at gå nemt som overhovedet muligt. Vi har fiskestænger til gode priser, samt prøver vi at opretholde en hurtig levering, da der ikke er noget værre end at gå at vente på sin nye stang og andet når det er købt på nettet. Derudover får du en billig fragt, da fragten på større ting som en fiskegrej nogle gange godt kan overraske negativt, så produktet alligevel ikke er så billigt som ellers først antaget, derfor kører vi med en fast fragt der kan ses på toppen af siden.

Køb af fiskestang så enkelt som muligt

 1. Billigt fragt på din stang
 2. Hurtig levering af din nye fiskestang
 3. Størrelser på fiskestænger
 
Størrelser

På fisk på krogen har vi fiskestænger i alle størrelser,  her er størrelserne er listet, for hvilke stangstørrelser der er laver. Vi fører de mest brugte størrelser, men der findes stænger helt fra: 

 1. Fiskestang 4 fod
 2. Fiskestang 5 fod
 3. Fiskestang 6 fod
 4. Fiskestang 7 fod
 5. Fiskestang 8 fod
 6. Fiskestang 9 fod
 7. Fiskestang 10 fod
 8. Fiskestang 11 fod
 9. Fiskestang 12 fod
 10. Fiskestang 13 fod
 11. Fiskestang 14 fod
 12. Fiskestang 15 fod

 

Fiskestænger fås i mange størrelser som set her, så om du skal have en 8 fods fiskestang eller en anden størrelse så tag et kig omkring, vi har det garanteret!

Vi håber på at sende jer en ny fiskestang i den nære fremtid!

Navigation: