Spinnestang

Der er 38 varer.

En spinnestang er en god allround stang, der er brugbar til mange former for fiskeri.

En spinnestang er en fiskestang beregnet til brug med et fastspolehjul, og er den form for fiskestang man hovedsagligt bruger når man fisker langs kysten, efter havørreder og hornfisk, og når man fiske i søer og åer efter al slags fisk i disse ferskvande.

Spinnestang
Viser 25 - 38 af 38 varer

Filter:

Filter
Luk X
Mærker
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

 En Spinnestanger er brugt især i søer, åer og langs kysten

Fiskestang gedde

Skal du bruge en fiskestang til at fange søens ukronede konge, gedden, er en spinnestang lige valget. Her på siden finder du flere gode spinnestænger til geddefiskeri, husk dog at gedden er en stærk fisk med spidse tænder så en god line og evt. et stålforfang til at binde i enden af linen vil være at foretrække hvis du er ude efter gedder.

Brug spinnestænger til at fange gedder

Fiskestang til ørred

Er du på udkig efter en fiskestang til at fange din drømme havørred, så er du kommet til det rette sted. Find din spinnestang til fangst af havørreder i denne kategori, og fang den største blanke. Der er ikke noget bedre en at fange en stor havørred på sin nye spinnestang.

 Brug en spinnestang til at fange ørreder

 Fiskestang kyst

Er du på udkig efter en fiskestang til kysten er du kommet til den rigtige kategori. Om du er til havørrede fiskeri eller du synes hornfisk er sjove at fange, så er en god spinnestang fra fisk på krogen et godt valg af stang. En spinnestang er super til disse to typer af fiskeri, skal du bruge fiskestænger til kystfiskeri så tag et kig på disse spinnestænger.

Fang fisk langs kysten med en spinnestang
Fang ørreder og hornfisk med spinnestang

fiskestang sø

Skal du fiske i den lokale sø eller du skal have en ny fiskestang å, efter ferskvandsfisk er en spinnestang sagen. Om du skal fiske aborre, gedder, skaller eller andet som færdes i din sø, skal du bruge en spinnestang til at fange dem. Kig i efter din nye spinnestang  i blandt vores gode, men billige stænger. Du finder helt sikkert en god spinnestang der passer til dit å & sø fiskeri.

Brug den i søen

fiskestang til put and take

Fisker du i put and take søer, med regnbueørreder og andre udsatte fisk for øje, så fiskes der her med en spinne fiskestang. Om der fiskes med blink, spinner eller en form for kunstig agn, som der tit bruges i put and take søger under et flåd eksempelvis, så er spinnestænger den form for fiskestang der bruges til den slags fiskeri. Så skal du bruge fiskestænger til put and take er en spinnestang lige sagen!

Spinnestænger er super til put and take fiskeri

fiskestang uden hjul

En spinnestang som der kan købes her på fisk på krogen, købes mange gange uden hjul. Hvis du er interesseret i at købe en fiskestang med hjul, kan du tage et kig på vores kategori med fiskestangsæt, som sælger stænger med hjul. En spinnestang købt her er uden hjul, og du skal derfor have et hjul til. Et fastspolehjul er ideelt til fiskeri med en spinnestang, og dem kan du købe her til billige penge. fiskestang hjul købes i menuen til venstre.

Husk et hjul til din stang

Fiskestang 2 delt.

De fleste spinnestænger der sælges her på siden er en 2 delt fiskestang. Teleskopfiskestænger kan man sige er fiskestang 3 delt eller fiskestang 4 delt.

Materialer

Spinnestænger er i dag enten lavet af som en fiskestang glasfiberfiskestang grafit og fiskestang kulfiber. Tag et kig efter hvad du søger på siden.

VI glæder os til at fremsende din spinnestang og håber den hjælper dig med nogle store fisk!

Navigation: