Spinnestang

Der er 129 varer.

En spinnestang er en god allround stang, der er brugbar til mange former for fiskeri.

En spinnestang er en fiskestang beregnet til brug med et fastspolehjul, og er den form for fiskestang man hovedsagligt bruger når man fisker langs kysten, efter havørreder og hornfisk, og når man fiske i søer og åer efter al slags fisk i disse ferskvande.

Spinnestang

Filter:

Filter
Luk X
Størrelse
Nulstil filtre Vælg

En Spinnestanger er brugt især i søer, åer og langs kysten

Spinnestang gedde

Skal du bruge en spinnestang til at fange søens ukronede konge, gedden, er en spinnestang lige valget. Her på siden finder du flere gode spinnestænger til geddefiskeri, husk dog at gedden er en stærk fisk med spidse tænder så en god line og evt. et stålforfang til at binde i enden af linen vil være at foretrække hvis du er ude efter gedder.

Brug spinnestænger til at fange gedder

Spinnestang til ørred

Er du på udkig efter en spinnestang til at fange din drømme havørred, så er du kommet til det rette sted. Find din spinnestang til fangst af havørreder i denne kategori, og fang den største blanke. Der er ikke noget bedre en at fange en stor havørred på sin nye spinnestang.

 Brug en spinnestang til at fange ørreder

Spinnestang kyst

Er du på udkig efter en spinnestang til kysten er du kommet til den rigtige kategori. Om du er til havørrede fiskeri eller du synes hornfisk er sjove at fange, så er en god spinnestang fra fisk på krogen et godt valg af stang. En spinnestang er super til disse to typer af fiskeri, skal du bruge fiskestænger til kystfiskeri så tag et kig på disse spinnestænger.

Fang fisk langs kysten med en spinnestang
Fang ørreder og hornfisk med spinnestang

Spinnestang sø

Skal du fiske i den lokale sø eller du skal have en ny spinnestang å, efter ferskvandsfisk er en spinnestang sagen. Om du skal fiske aborre, gedder, skaller eller andet som færdes i din sø, skal du bruge en spinnestang til at fange dem. Kig i efter din nye spinnestang  i blandt vores gode, men billige stænger. Du finder helt sikkert en god spinnestang der passer til dit å & sø fiskeri.

Brug den i søen

Spinnestang til put and take

Fisker du i put and take søer, med regnbueørreder og andre udsatte fisk for øje, så fiskes der her med en spinne spinnestang. Om der fiskes med blink, spinner eller en form for kunstig agn, som der tit bruges i put and take søger under et flåd eksempelvis, så er spinnestænger den form for spinnestang der bruges til den slags fiskeri. Så skal du bruge fiskestænger til put and take er en spinnestang lige sagen!

Spinnestænger er super til put and take fiskeri

Spinnestang uden hjul

En spinnestang som der kan købes her på fisk på krogen, købes mange gange uden hjul. Hvis du er interesseret i at købe en spinnestang med hjul, kan du tage et kig på vores kategori med spinnestangsæt, som sælger stænger med hjul. En spinnestang købt her er uden hjul, og du skal derfor have et hjul til. Et fastspolehjul er ideelt til fiskeri med en spinnestang, og dem kan du købe her til billige penge. spinnestang hjul købes i menuen til venstre.

Husk et hjul til din stang

Spinnestang 2 delt.

De fleste spinnestænger der sælges her på siden er en 2 delt spinnestang. Teleskopfiskestænger kan man sige er spinnestang 3 delt eller spinnestang 4 delt.

Materialer

Spinnestænger er i dag enten lavet af som en spinnestang glasfiberspinnestang grafit og spinnestang kulfiber. Tag et kig efter hvad du søger på siden.

VI glæder os til at fremsende din spinnestang og håber den hjælper dig med nogle store fisk!

Navigation: