Eversmoke Røgelse Saltlage - klar til brug

Ny

Ål Special Zoom

49,00 kr

  • til fisk, kød, skinke, fjerkræ, grøntsager og ost
  • til 7 liter saltlage og 4-5 kg ​​fisk
  • også til bordovne
  • 6-12 timers iblødsætningstid afhængig af smag
  • kvalitets ingredienser

Læs hele beskrivelsen

 50 På lager

Fjernlager: 3-6 dages levering

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

  • fint afstemte aromaer
  • Røgelse af højeste kvalitet
  • kan blot røres ud i koldt vand

Røgelsesplader giver din røgede mad en uimodståelig aroma

Røgelseslagen tilføjer en uimodståelig smag til din røgede mad under rygning. Til dette formål lægges røgvarerne i saltlagen i op til 12 timer før rygning. Iblødsætningstiden afhænger af den ønskede intensitet og smag. 

Jo længere den røgede mad er i saltlagen, jo bedre kan aromaerne trænge igennem.

Røgelselagen kan nemt røres ud i 7 liter koldt vand.

Vi anbefaler kortvarigt at koge saltlagen i en liter vand og derefter tilsætte dette til de resterende 6 liter koldt vand. Dette frigiver aromaerne i saltlagen endnu bedre.
Alle opskrifter er blevet afprøvet og testet i lang tid og kan bruges med en bred vifte af røgelse rygere. Der er ingen grænser for smagen her.

Brugsklar røgelse

Røget saltlagePussta
Ingredienser: salt, peber, enebær, persille, hvidløg, pastinak, gulerødder, appelsinskal, allehånde, nelliker, dild, laurbærblade, porre

Røget saltlageItalien
Ingredienser: salt, basilikum, oregano, rosmarin

Røget saltlage Indien
Ingredienser: salt, frø, dild, enebær, koriander, ingefær, peber, allehånde, nelliker, chili

Røget saltlage Pirat
Ingredienser: salt, peber (knust), sennepsfrø, laurbærblad, dild

Røget lage Ørred Speciel
ingredienser: salt, laurbærblade, enebær, peber

Røget saltlage Urter fra Provence
Ingredienser: salt, basilikum, timian, oregano, rosmarin, fennikel, krydret, lavendel, rapsolie

Røget saltlage ål special
Ingredienser: salt, peber, citron, dild, allehånde