Westin W10 Spin

Ny

Westin W10 Spin Zoom

6 999,00 kr

 1. Greb: Specialdesignet G-Hyper Carbon
 2. Hjulsæde: Fuji® SKTS, gummibelagt og 360° specialtilpasning med 1k vævet kulfiberforstærkning
 3. Guider: Anti-tangle Fuji® Titanium Torzite® K guider
 4. Klinge: Toray® TORAYCA® "Nanoalloy® 55TON" og X5 kulstofteknologi
 5. Krogholder: Seaguide® Rustfri DHOOK
 6. Leveres i et Pentagon Cordura rør
 7. Individuelt serienummer på hver stang

Læs hele beskrivelsen

 3 På lager

Fri fragt på Westin W10 Spin - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Westin W10 Spin:

 • Perfektioneret medium/hurtig handling
 • Super slank
 • top handling
 • Bar kontakt på hjulsædet
 • letvægtskonstruktion
 • Enestående handling
 • Høj følsomhed
 • Maksimal effekt
 • Let vægt
 • Spolemontering: 360° specialtilpasning med 1k vævet kulfiberforstærkning

W10 Spin-serien fra Westin byder på det fineste udstyr

Westin W10 bruger det allernyeste inden for design og teknologiske fremskridt til at levere den bedste ydeevne, der ikke findes andre steder. 

Hvert emne er håndlavet ved hjælp af X5 carbon lag teknologi og en 4-akset vævet carbon fiber forstærkning som det ydre lag for overlegen handling, ultimativ følsomhed og maksimal styrke. Takket være TORAYCA® "Nanoalloy® 55TON" fra Toray®, kulstof med høj modul og den nyeste nanoharpiksteknologi fra Toray® - var vi i stand til at udvikle en stang med uovertruffen styrke og følsomhed, samtidig med at den var let i vægt og holdbarhed. 

Stængerne fremstilles i vores produktionsanlæg under den højeste kvalitetskontrol, og hvert emne testes individuelt for dets ydeevne, før det frigives. Westin W10 stængerne har et skridsikkert Fuji® hjulsæde, sammenfiltringsfri Fuji® titanium Torzite® guider og en rustsikker Seaguide® krogholder. Det lette G-Hyper carbongreb er specielt udviklet til ekstremt greb og et behageligt greb - både i koldt vejr og på varme sommerdage. Westin W10 stængerne giver dig en klar fordel på vandet.

En superlativ havørredstang - Westin W10 Spin

W10 Spin er specielt udviklet til den ambitiøse havørredfisker - disse stænger er simpelthen ulig alle andre spinnestænger på markedet. W10 Spin-serien skubber ydeevnen til et hidtil uset niveau. 

Det højtydende slanke emne tilbyder en lydhør og afbalanceret stangfølelse kombineret med uovertruffen styrke og lethed. Med en W10 spin stang kan du kaste til horisonten, mens du stadig har en utrolig agnkontrol – egenskaber, der helt sikkert vil forbedre dit havørredfiskeri.