Molix Supernato Frog TopWater

Ny

Molix Supernato Frog TopWater Zoom

155,00 kr

  • Super Prop Handling
  • Ventilationshul i den nedre del af kroppen, så luften kan slippe ud indefra agnen ved bid og den kan let presses sammen, så krogen griber
  • Realistisk hud & 3D farver
  • Ekstrem stærk, ukrudtsfri dobbelthage
  • Ved hjælp af Baitscrew på hale af agnen, kan enhver hale sættes på

Læs hele beskrivelsen

 3 På lager

Fjernlager: 3-6 dages levering

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Længde 11,50 cm
Vægt 22 g
Antal 1 stk.

Molix Supernato Frog

En ny hybridagn udviklet af Molix i samarbejde med Carl Jocumsen, en australsk-amerikansk professionel fiskeekspert og dygtig frøfisker. Agnen er designet med udnyttelse af hydrodynamik og opdrift fra en realistisk krop af en klassisk frø-agn.

Den dobbelte hale af en højdensitetsblanding skaber højfrekvente vibrationer. De to dele af agnen er forbundet af en stabil mekanisme, der er fastgjort i den bageste del af frø-kroppen. Fastgørelsessystemet giver mulighed for hurtig og præcis montering og mulighed for at bruge individuelle haler af enhver art og form - hvis en gummi-hale er beskadiget, kan du skrue enhver gummi-hale på fjederen i enden af frøen. De indadrettede fremspring kan bevæge sig som en rigtig propel under indspinning. Den egner sig til langsom og hurtig indspinning over vegetationen eller til kraftige tilbageslag. Supernato Frog er udstyret med en dobbelt og stærk OMTD Custom-krog.