Shimano Stradic FM

Ny

Shimano Stradic FM Zoom

1 899,00 kr

 • Enestående ydeevne
 • Top SHIMANO-teknologi (Hagane gear, X-Ship, Micro Module II, Silent Drive, INFINITYXROSS og INFINITYDRIVE)
 • Præcis kontrol meed Duraceoss bremsesystem
 • Lange kast med den lane slagspole i AR-C design, perfekt line management med ANTI-Twist system

Læs hele beskrivelsen

 3 På lager

Fjernlager: 3-6 dages levering

Fri fragt på Shimano Stradic FM - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

 • Enestående ydeevne: Stradic imponerer med en imponerende kombination af kraft, sofistikering og smidighed, der er uden sidestykke i fiskeriets verden.

 • Langvarig arv: Den seneste generation af Stradic har et upåklageligt ry og arv, der konsekvent leverer ydeevne i verdensklasse i aktion.

 • Pris-ydeevne-mester: Stradic er prissat i midten af ​​Coresolid-produktsortimentet og tilbyder stadig et højt kvalitetsniveau og avanceret teknologi.

 • For enhver lystfisker: Uanset om du er en alsidig fisker eller specialist, finder du det rigtige hjul i Stradic Range. Den er robust og kraftig nok til at modstå tunge lokkemad og stærke fisk, men tilbyder også sofistikering og præcision.

 • Alsidighed i alle farvande: Stradic er lige hjemme i fersk- og saltvand og tilbyder en absolut fiskeoplevelse i begge miljøer.

 • Top SHIMANO-teknologi: Udstyret med de bedste SHIMANO-teknologier såsom HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II, Silent Drive, INFINITYXROSS og INFINITYDRIVE, tilbyder Stradic kraftfuld og jævn rotation.

 • Præcis kontrol: Det eksklusive DURACROSS-bremsesystem tillader ekstremt præcis kontrol under boring, selv under ekstreme forhold.

 • Allrounder: Takket være X-Protect er Stradic velegnet til enhver form for fiskeri, fra let stenfiskeri til fiskeri med havabborre i saltvand og selvfølgelig i ferskvand.

 • Casting-mester i langdistance: Den lange slagspole i AR-C-design muliggør førsteklasses kastedistancer, mens ANTI-TWIST FIN-teknologien tager line management til et nyt niveau.


Den nye Stradic serie fra Shimano - Stradic FM

Den alsidige Stradic tilbyder enestående ydeevne og score med en imponerende kombination af kraft, sofistikeret og glathed. 

Med en langvarig arv og et upåklageligt ry, leverer den seneste generation af Stradic konsekvent ydeevne i verdensklasse i aktion. Stradic er prissat i midten af ​​Coresolid produktsortimentet og tilbyder et højt niveau af kvalitet og teknologi. Uanset om du er typen lystfisker, der bruger forskellige metoder til at målrette mod forskellige fiskearter, eller en bestemt specialist, finder du det rigtige hjul i Stradic Range.

Robust og kraftfuld nok til nemt at håndtere fiskeri med tung lokkemad og bekæmpende hårdt kæmpende fisk, Stradic tilbyder også overbevisende sofistikering og præcision, når det kræves. 

I både fersk- og saltvand er det en absolut fornøjelse at se Stradic i aktion. Stradic er udstyret med nogle af de bedste SHIMANO-teknologier, herunder HAGANE Gear, X-SHIP, Micro Module II, Silent Drive, INFINITYXROSS og INFINITYDRIVE. Disse avancerede teknologier er anbragt inde i den lette aluminium HAGANE krop og giver den kraftfulde og rige rotation, du føler, når du starter under belastning. 

Det eksklusive DURACROSS-bremsesystem muliggør ekstremt præcis kontrol under kamp, ​​selv under ekstreme belastninger. Takket være X-Protect kan du bruge dem til alt fra let stenfiskeri til fiskeri med havaborre i saltvand og selvfølgelig i alle ferskvandsområder.