Konserverede sandorme

Ny

Konserverede sandorme Zoom

40,00 kr

Konserverede sandorm i 40 grams bøtte.

Udgået fra producenten:

Vi anbefaler:

Læs hele beskrivelsen

Denne vare er ikke længere på lager

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Køb af sandorm her! Konserverede sandorme kan købes i bøtter af 40 gram lige her. Sandorme salg foregår her.

Sandormene ankommer pakket i en rund bøtte med 40 gram orme i, sandormene bruges som agn til fiskeri efter især fladfisk, men de er også meget brugbare til torsk. Ormene bruges især til bundforfang eller fladfiskeforfang, hvor de monteres på krogene og sænkes til bunden for at fange fladfisk. Vil du ikke selv pumpe sandorm, men blot hygge dig med fiskeriet er denne bøtte med sandorm lige til dig, med den er du også altid sikret at have agn med, og du er ikke  afhængig af om du lige kan finde et sted at købe/finde sandorm.

Brugsguide:

Disse konserverede sandorme skal i blød inden brug. Skal du bruge hele bøtten, kan de være en fordel bare at fylde dåsen de ankommer i, op med vand og sætte låget på igen. Når der er gået ca. 10 minutter  er ormene blødt op og klar til brug til fiskeri. Hvis du synes dåsen er for fyldt, kan der tages et par stykker af inden der kommer vand  i dåsen. Er du i tvivl om de er klar, gør det ikke noget at give dem lidt ekstra tid.

Det fede ved disse konserverede sandorme er deres lange holdbarhedstid. De går ikke sådan lige på salgsdatoen, hvilket vil sige du altid har agn klar til din fisketur. Når du køber disse orme kan du bruge den regel, at de kan holde et halvt år fra købsdatoen, før de bliver for gamle - og der skulle de jo gerne have fanget fisk inden.

Specifikationer:

Vægt: 40 gram

Indpakning: Plastdåse med hvidt låg

Anbefalet brug: På fladfiskeforfang