Deepy kastepirk

Ny

Blå Zoom

30,00 kr

Deepy pirken i dens katepirke version

Læs hele beskrivelsen

 329 På lager

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Denne kastepirk eller kastepilk er af modellen Deepy. Deepy fås i også i ”original” pirk - men vi har her et par af farverne i kastepirk venlige versioner. Pirken ligner rigtig godt en afbilledet fisk og den flotte ydre vil ikke kun skinne flot i grejboksen men også fange dig gode torsk, på dage hvor de mindre pirke sejrer.  Pirken kan bruges som ene endegrej, eller bruges under et torskeforfang så du har flere chancer for at fange torsk, gerne en dobbelt også. 

Kastepirken fås i 3 forskellige farver og 3 forskellige vægtintervaller. Du får den i blå, rød og sølv og i 30, 40 og 50 gram. Med disse pirke kan du helt sikker finde din nye kastepirk.

Brugsguide:

Kastepirken bliver gerne brugt med en spinnestang, som et blink gør. Du kaster ud, lader den synke lidt og spinder ind igen - i flere etaper, så den får en god lokkende gang og tiltrækker fiskene. Du kan med fordel nå bunden når du kaster, da mange torsk står helt nede over bunden.

Nogle bruger også de mindre pirke til forskelligt fladfisketackel og her kan disse Deepy kastepirke også have deres berettigelse, da de har en god vægt til dette.

 

Specifikationer:

Farver: Rød - Blå - Sølv

Vægt: 30 gr - 40 gr - 50 gr

Arter: Torsk, lange, sej, fladfisk