ABU Garcia Revo MGX Spin

Ny

ABU Garcia Revo MGX Spin Zoom

1 799,00 kr

ABU Garcias Revo MGX er til den meget kvalitetsbevidste lystfisker, der vil have det bedste fastpolehjul på sin fiskestang.
Lav vægt og et lækkert kompakt design. 

Læs hele beskrivelsen

Denne vare er ikke længere på lager

Fri fragt på ABU Garcia Revo MGX Spin - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Specifikationer på Revo MGX Spin:

Linekapacitet = Størrelse 20: 110 m / 0.25 mm - Størrelse 30150 m / 0.28 mm

Gear Udveksling = 6,2:1

Kuglelejer = 11/1

Vægt = Størrelse 20: 176 gram - Størrelse 30: 193 gram

 

Revo MGX Spin fra ABU er et super designer spinnehjul med en samtidig lav vægt. MGX er klart hjulet til den kvalitetsbevidste lystfisker, der kun vil have det de bedste fastspolehjul i sit arsenal.

Disse MGX hjul er virkelig det høj-kvalitetshjul for fiskeren der vil have det bedste grej og herunder er Revo modellen virkelig toppen.

Revo MGX er spækket med det bedste indmad fra fiskehjulenes verden og er derfor det sikre valg til lystfiskerens nye spinnehjul.

Hjulet er en sand fornøjelse at bruge for lystfiskeren der fisker længe af gangen. Hjulets lave vægt af et spinnehjul at være, gør det til en fornøjelse at bruge til spinfiskeri time efter time. For lystfiskere der fisker hele dage er hjulet perfekt.

Komforten og stabiliteten i hjulet super grundet det meget ergonomiske EVA-greb, der gør at hjulet ligger super godt i hånden.

Hjulet er udstyret med Oscillation som giver fiskeren det perfekte lineoplæg ligegyldigt hvilken linetype du gør brug af. Bøjen er en Everlast bøjle som er garanti for det problemfrie bøjletilslag.

Spolen på hjulet er en Braid Ready aluspole – den giver muligheden for at man kan binde superliner direkte på spolen, uden at linen glider. 

 

Hjulinfo:

11 rustfrie HPCR kuglelejer + 1 rulleleje som giver den bedste beskyttelse mod korrosion

AMGearing præsitionsfræset geardrev giver hjulet dets meget bløde og stabile gang.

Computer optimeret (COG) gear design giver et optimeret gear og giver hjulet en meget forlænget levetid.

 

Carbon Matrix bremsesystem giver lystfiskeren med dette hjul en meget blød og ikke mindst jævn bremseeffekt - også ved stærke fisk, der taget et langt udløb.

 

Gearhus i et stykke med X-Mag legering, som gør det muligt at kombinere den lave vægt hjulet har, med den store styrke hjulet besidder. Der er optimalt forhold mellem vægt og styrke.

 

Hjulhus i C6 Carbon. Dette giver hjulet den store vægtreduktion uden at styrke og stabilitet tabes.

 

Rocket line management system er navnet på systemet bag spoleudformning, oscilliering og bøjlevinkel. Systemet giver 5% længere kast og 50% mindre knuder skabt af vinden, jf. undersøgelse af systemet.

 

Rocket Spool Lip Design giver den store kontrol man har under kast med dette hjul og gør at linen der er påført holder meget længere.


Håndtag i kompakt kulfiber, der sikrer optimal ergonomi og den lavest muligt vægt.