Waterside Arche One Tarpaulin Profi Belly Boot

Ny

Waterside Arche One Tarpaulin Profi Belly Boot Zoom

3 900,00 kr

- Længde: 160cm - Bredde: 105cm - Højde: 45cm - Vægt: 8,8 kg - Line klasse: 180 kg - Farve: olivengrøn - Back Højde: 46cm - Pakke størrelse: 60x30x13cm

Læs hele beskrivelsen

 1 På lager

På fjernlager: 3-6 dages levering

Fri fragt på Waterside Arche One Tarpaulin Profi Belly Boot - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Længde 160cm
Bredde 105cm
Højde 45cm
Vægt 8,8kg
LinjeClass 180kg
Farve oliven
TilbageHøjde 46cm
pakkestørrelse 60x30x13cm

Fordele: Waterside Ark One Presenning Belly Boat

  • Agile
  • Robust materiale
  • Ideel sædehøjde
  • Mange lagringsmuligheder
  • Nem at transportere
  • behagelig pasform
  • Stærk stof med PVC-belægning
  • Levering inkl. luftpumpe og lappegrej

den nye Ark en af ​​Waterside vil glæde sine fans med storm

som ny toppen af ​​rækken, vi har tilføjet til vores udvalg, den nye Waterside mave båd og overbevist om, at denne model hurtigt vil få en masse venner. er dette fiskerbåd har i modsætning til systemet i de oppustelige rør i en nylon hud brugt, Arken Man har kamre forrevne & holdbar presenning, der ikke gør brug for ekstra servering. Presenning - Dette er en yderst stærk og sikker kabinet fremstillet af PVC-belagt vævet stof, som det er tilfældet med høj kvalitet halvstive gummibåde. Hvilket er et materiale såsom en lastbil presenning fra første øjeblik en god følelse. De hydrodynmaische V-form sikrer til enhver tid en meget god manøvredygtighed på søer og selv i kystområder.

Belly bådene ligesom Waterside Ark One endda saltvand resistente

Og til fiskeri har Arken korrekt hvad at tilbyde en af ​​Waterside. Typisk for Belly bådene er den forreste hylde med gummieret mesh materiale og en trykt bånd.
Sædet er virkelig super behagelig. Den består af to 8 cm tykke luftkamre, som også har en sikkerhedsventil som kamrene i pontonerne. Sædet til den optimale højde til bugen båd af presenning materiale drev med finner.
2 aftagelige lommer på begge sider refererer til dit tilbehør, ligesom den lige så aftagelig taske i den bageste bag sædet. Velcrobånd og D metalringe efterlade en fri clearance af fastgørelse af yderligere tilbehør.
andet højdepunkt er den knyttet til bunden af ​​maven Boots rygsæk system. Så maven båden kan transporteres let på ryggen. Selvfølgelig er der også en taske til når Arken Man skal transporteres udluftet.
Du får også at Waterside Ark One Presenning mave båd lappegrej og en matchende fodpumpe
Bemærk. Belly bådene er generelt ikke så både. Du bør dog først undersøge, om Belly bådene er tilladt på din fiskevand.