Waterside Belly Boat Camoura Float Pro

Ny

Waterside Belly Boat Camoura Float Pro Zoom

3 895,00 kr

- Længde: 170cm - Bredde: 116cm - Vægt: 15,4kg - Diameter: 34cm - Line klasse: 175 kg - Farve: Blattcamou, sort - Materiale: 100% polychlorid (PVC)

Læs hele beskrivelsen

 50 På lager

På fjernlager: 3-6 dages levering

Fri fragt på Waterside Belly Boat Camoura Float Pro - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Længde 170cm
Bredde 116cm
Vægt 15,4kg
diameter 34cm
LinjeClass 175kg
Farve Blattcamou,sort
materiale 100%polychlorid(PVC)

Fordele: Waterside Belly Båd Camoura Float Pro

  • Ekstra kraftig udenfor materiale
  • siddepladser position direkte over vandoverfladen
  • fotorealistisk camouflage mønster
  • Ideel til fiskeri i utilgængelige steder opbevaringslommer sikret ved karabinhage
  • ekstra D-ringe i rustfrit stål
  • Leveres med luftpumpe og lappegrej < / li>

den ultimative mave båd for alle krav, mens fiskeri på vandet

Camoura svæver Pro er flagskibet Waterside med alle tænkelige Kompfort at en mave båd kan kun tilbyde. Listen over funktioner er virkelig lang: Lige fra ultra hård PVC-stof materiale via overhead luftkammer pladser til de komfortable stangholdere det tager kun et øjeblik, skal vænne fyret i Camoura flyde. På 170x118cm Camoura Float Pro byder på masser af plads til den bedste hobby i verden og bringer dig ubestikkelig nøjagtige punkt, hvor du kan få en lystfisker det bedste af sig selv og farvandet herraus. Den nødvendige sikkerhed for 0,7 mm tyk PVC-materiale har to store hovedrum og den oppustelige sokkelplatformen hvorpå sidder komfortsædet med dobbelte luftkamre. Derfra lystfiskeren har alle de muligheder, der kan tilbyde ham det åbne vand fiskeri.

Få fuld frihed af vandet med Waterside Camoura Pro flyde mave båd

Waterside Camoura flyde Pro Belly Boat kan enten klassiske manøvre med finner eller bekymre sig om de dele, der følger padler solidt indarbejdet i de åregafler og praktisk kan ikke være tabt for fremdrift. Når du når det ønskede mål, er padler blot klikkes ind i hullerne på siden og griber ikke ind længere. Er fangsten først gå på krogen alt skal normalt ganske hurtigt. Nødvendigt tilbehør kan findes i en af ​​de to store side lommer, der afholdes med velcrobånd og karabinhager på plads. Den fangede fisk, du kan give den ligger foran dig opbevaring netto. Netværket er gummieret til den sarte hud af fiskene gør ikke ondt. Laterale beskyttelsesbånd forhindre Schramm mærker på den ydre hud som bugen båden sænkes ned i vandet og fjernes. Til udførelse tre store håndtag er på Camoura fiskerbåd. D-ringe på bunden også invitere til at bære den med stropper som en rygsæk. Waterside Camoura Float Pro leveres med en bæretaske, en fodpumpe, en ventil nøgle og en Raparaturset.