Trojan 200 Gummibåd

Ny

Trojan 200 Gummibåd Zoom

3 695,00 kr

- Længde: 200cm - Bredde: 125cm - Vægt: 19 kg - Line Klasse: 270 kg - Transport Størrelse: 90 x 59 x 31cm - Antal personer: 1 - Tykkelse: 0,7 mm - Materiale: PVC

Læs hele beskrivelsen

Denne vare er ikke længere på lager

Fri fragt på Trojan 200 Gummibåd - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Længde 200cm
Bredde 125cm
Vægt 19kg
LinjeClass 270kg
transportStørrelse 90x59x31cm
antalmennesker 1
tykkelse 0.7mm
materiale PVC

Fordele: Trojan 200 oppustelig gummibåd

  • båd kan stuves med monteret gulv tabt
  • række kan ikke < li> Ideel til karpe fiskeri efter designe forsamlinger og at bore
  • bailers
  • Fast pagaj holder
  • fastgjort på begge sider, der støtter kabler
  • høj kvalitetsstandard

Omfattende faciliteter på den kompakte robåd trojanske 200

den trojanske 200 er en kompakt robåd med en høj kvalitetsstandard. Det faste og salt vandafvisende PVC-materiale har en tykkelse på 0,7 mm og består af to separate luftkamre, som tilvejebringer en maksimale belastning 270 kg. Denne båd er ideel til karpe fiskeri til udlægning af montage og i vanskelige Boremaskiner især i obstruktive eller plante-rige farvande. På trods af sin størrelse, den trojanske har 200 meget at tilbyde. Så bænken i den trojanske altid fordrevet eller helt fjernet over en skinne. Den faste ror har at dette altid kan være slap, er der den fordel, uden risiko for, at de kan falde i vandet. Bunden af ​​båden er udstyret med forstærkninger, der giver ekstra beskyttelse.

Når der fiskes med den trojanske 200 båd er du altid et skridt foran

Den samme medfølgende motor spejl på den trojanske 200 båd tillader båden med en motor til at udstyre. For at opnå de ønskede vand punkter hurtigt. Den bedste måde båden er udstyret med en elektrisk motor. Rørene med en diameter på 35cm giver særlige garantier, hvilket betyder en længde på 133cm til intern rapportering. Indersiden bund trojanske er forstærket med saltvand-resistent trælameller. Selv med jorden, kan båden være stuvet væk og pakket. På ydersiden af ​​rørene omkring forstærkninger er også monteret, der giver ekstra beskyttelse til materialet. På forsiden af ​​den trojanske 200 Boots er en rustfri stål anker lug. De leveres komplet en transport taske, en luftpumpe til den relevante Lenz ventiler samt et reparationssæt med plastre og et rør Polyurenthankleber.