Pro Tackle Filiteringssæt

Ny

Pro Tackle Filiteringssæt Zoom

352,00 kr

  • Fileteringskniv 15,5 cm klinge
  • Fileteringskniv 20 cm klinge
  • Udbeningskniv med takket kant 13 cm klinge
  • knivsliber
  • Fileteringsbræt 28,5x19,5cm
  • transportkasse
  • Japansk 440 rustfrit stål

Læs hele beskrivelsen

 50 På lager

På fjernlager: 3-6 dages levering

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Indhold 6 stk
Indhold Fileteringskniv 15,5 cm klinge, fileteringskniv 20 cm klinge, udbeningskniv med takket kant 13 cm klinge, knivsliber, filetbræt 28,5x19,5 cm bæretaske


Pro Tackle Filet Knife Set - Det ultimative kit til lystfiskere

Lystfiskere ved, hvor vigtigt det er at have det rigtige udstyr ved hånden. Pro Tackle Filet Knife Set har alt hvad du behøver for at få en vellykket fisketur. Knivene af høj kvalitet er lavet af rustfrit stål og tilbyder en lang levetid og fremragende skæreydelse.

Fileteringskniv 15,5 cm klinge Den første kniv i sættet er en filetkniv med en klingelængde på 15,5 cm. Den er ideel til mindre fisk og tilbyder en præcis og præcis skæreydelse.

Fileteringskniv 20 cm klinge Den anden kniv i sættet er en længere filetkniv med en klingelængde på 20 cm. Den er perfekt til større fisk og tilbyder også fremragende skæreydelse her.

Udbeningskniv med savtakket kant 13 cm klinge Den tredje kniv i sættet er en udbeningskniv med savtakket kant og en klingelængde på 13 cm. Den er ideel til at fjerne ben og dele fiskefileter.

Knivsliber En vigtig del af ethvert knivsæt er en knivsliber. Pro Tackle Filet Knife Set inkluderer en kvalitets knivsliber til at holde dine knive i topform.

Fileteringsbræt 28,5x19,5cm Sættet indeholder også et praktisk filetbræt. Brættet måler 28,5 x 19,5 cm og giver en stabil arbejdsflade til filetering af fisk.

Transportkuffert Den sidste del af sættet inkluderer en robust transportkuffert. Så du kan opbevare dit filetknivsæt sikkert og tage det med dig, uanset hvor du går.