Westland Deepy

Ny

Westland Deepy Zoom

44,00 kr

Deepy pirken

Mange flotte farver!

Fra 75gr - 500gr

Læs hele beskrivelsen

 5167 På lager

Fjernlager: 3-6 dages levering

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Westland deepy pirken er en rigtig flot pirk! Den meget realistiske afbillede fisk er en rigtig lokkemagnet for den store torsk. Pirken er opbygget med et meget fisket udseende, hvor den er er højest omkring øjet, og bliver lavere ned gennem kroppen, som de fleste fisk ser ud. Deepy pirken er i mange flotte farver - gerne todelte for et meget flottere look og gerne med sorte tigerstriber hele vejen ned gennem pirken. Denne pirk i mange vægtintervaller, virker rigtig godt til store stimer af torsk, hvor pirken bruges til at pirkefiske.

Pirken bruges gerne over et torskeforfang, hvis man vil have større chancer for flere torsk på en gang - derudover kan den også bruges som lod til sit silde og makrelfiskeri, for at få noget tungt i enden, samt at få en torsk som bifangst til sild eller makreller.

Pirken fås i disse lækre farver: Blå, gul/rød, rød, sølv, grøn flash og pink flash - hvor pirkene der ikke er i flash farverne, er med sorte tigerstriber.

Pirkene fås i disse vægtstørrelser: 75gr, 100gr, 150gr, 200gr, 250gr, 300gr, 400gr, 500gr - hvilket gør pirken, meget alsidig hvis man alt og vel har dem i alle størrelser, da der her er både til stille vejr og ingen strøm med de lette pirke og helt op til hård strøm med de tungere pirke.

Deepy pirke har helt og aldeles berettelse i tasken, med dens styrke og flotte bemaling som gør den meget virkelighedstro og realistisk og det gør den til en storfanger på de danske have til torskene.

Denne pirk er super til kutterture på Storebælt, Lillebælt, Øresund, Det gule rev og lignende steder, hvor der er store torsk at fange

Specifikationer:

 

Farver: Blå, gul/rød, rød, sølv, grøn flash og pink flash

 

Vægt: 75gr, 100gr, 150gr, 200gr, 250gr, 300gr, 400gr, 500gr

 

Arter: Torsk, lange sej

Se vores andre pirke her