Sportex Spinnestang

Der er 9 varer.
Sportex er blevet kendt for deres kvalitet i fiskestænger - som primært beror sig på deres vilde spinnestænger. Her finder du virkelig stænger i den ypperste kvalitet indenfor spinnestænger.
Sportex Spinnestang
Viser 1 - 9 af 9 varer

Hvorfor er Sportex Spinnestænger noget for sig?


Der er flere ting der gør sig gældende når man skal kigge på hvorfor Sportex spinnestænger har vundet så stor indpas hos de danske lystfiskere når de kigger efter spinnestænger. Nogle af dem kunne være:

10 års garanti

Sportex giver en 10 års klingegaranti på deres fiskestænger herunder også spinnestængerne. Det gør de fordi de er så sikre i deres sag om kvaliteten, at de godt tør give denne garanti.

Alle producenter har mandagsmodeller, men Sportex har gjort deres forarbejde så godt at de godt tør love 10 års garanti når man køber en spinnestang.

Ikke bare masseproducerede hyldevare


Der er tænkt over tingene i hver stang. Stængerne er specifikt udviklede i den pågældende længe, kastevægt og med de materialer der passer til. Det giver bedre stænger.

Brugen af de bedste komponenter

Til at bygge de lækre Sportex Spinnestænger bruges kun de bedste materialer til rådighed. Du får stænger med AAA kork eller det lækreste duplon, samt de nyeste ringe og øjer fra Fuji som er velkendt for at være det ypperste kvalitet.

Den nyeste teknologi

Sportex bruger den nyeste teknologi i produktionen af deres spinnestænger. Det værende sig bla. deres Helicore teknik som giver stængerne ekstra kastepower og ekstra præcision. Ved målinger har man fået op til 20% mere kasteenergi ud af Helicore teknikken.

Stængerne er bygget så de lige så robouste som spinnestænger skal være og med al den action i stængerne som man skal bruge.Er du på udkig efter en kanon spinnestang kan en Sportex spinnestang være et rigtig godt bud. Stængerne er også i den højere prisklasse hvad angår fiskestænger, som starter omkring 3000,- hvis det er en ren kyststang - og omkring 1000,- hvis det UL stængerne fra Sportex.

Navigation: