Silkekrogen

Ny

Silkekrogen Zoom

15,00 kr

Den originale silkekrog. 10 styks pr pakke.

Læs hele beskrivelsen

 210 På lager

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Her får du den ypperste hornfiskefanger. Vi har her den originale silkekrog, som hornfiskesæson efter hornfiskesæson viser sig som det ypperste endegrej, hvis du vil maksimere din hornfiskefangst.

 

Husk springringe og svirvler, hvis du ikke har i forvejen. Tjek accesories under beskrivelsen.

 

Vi har følgende farver/modeller:

Silkekrogen blå
Silkekrogen grøn
Silkekrogen orange
Silkekrogen rød
Silkekrogen hvid
Silkekrogen gul

 

Pakkerne med silkekrogene indeholder hver 10 styks silkekrog. Det er kroge til lang tid, men fanger man mange hornfiske kan de selvsagt godt blive slidt. Til den lave pris og den høje fangstrate, er det ikke noget problem.

Montering:

Herunder er billeder af eksempler på montering af silkekrogen:

Montering af silkekrogen

 

Silkekrogens funktion:

Silkekrogen er i modsætningen til en almindelig krog som sidder på blink, filterede snore der sætter sig fast i hornfisken bagudrettede tænder. Er man C&R fisker, er silkekrogen derfor også det bedste endegrej at vælge, da man ikke på samme måde laver hul i fiskens mund. Vil man gerne højne sin fangstprocent, er det også en god ide at vælge silkekrogen.

En kæmpe fordel er silkekrogen også, hvis man er på hornfisketur med sine børn. Krogene er af som navnet antyder af silke og er derfor ikke skarp som en normal fiskekrog. Skarpe kroge og børn er ikke altid den bedste kombi, men kan de hygge sig med at fiske med silkekrogen, kan der ikke ske ulykker med deres fingre. Her kan børn selv skifte endegrej og vælge blink og farve på silkekrogen.

En fordel mere ved silkekrogen er, at man ikke får så mange fejlkrogede fisk. Lystfiskere er ikke interesserede i fejlkrogede fisk og alle der har været ude at fiske hornfisk mere end et par gange, ved at det ofte kan ske når hornfisken jæger i de store stimer. Eliminer antallet af fejlkrogede fisk med disse silkekroge og fang fisken hvor det er meningen. Er man til fiskekonkurrencer er det også ofte kun fisk fanget foran gælderne der gælder.