Westland Børgeman Pirk

Ny

Børgeman Pirk Zoom

40,00 kr

Børgeman pirk fra 35 gram - 300 gram.

Stålfarvet pirk

Gode reflektioner!

Læs hele beskrivelsen

 2 På lager

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Westland børgemann pirken er en stålpirk. Denne pirk har vist sit værd med mang fisketure, og vil i fremtiden blive en stor torskefanger.
Fordelene ved dette design, samt det stålede udtryk er den er meget livlig. Grundet dens form falder den skævt gennem vandet og retter sig op igen når linen strammes.
Denne form for gang i pirken kan virke lokkende på torsken, og højne fangsten betydeligt på dårlige dage. Hvis man bruger de helt lette udgaver, det være sig 35gr og 50gr fungere specielt godt som kastepirk. ^

Den byggede form på denne pirk gør har også en rigtig god refleksion i vandet og dens blanke farve er en god imitation af torske føde. Når man fisker med denne pirk skal man dog være opmærksom på ikke at fange egen line, med dens specielle form.

Fisketeknikken med Børgemann pirken:man holder lidt igen på linen når pirken sænkes. Selv pirketagene skal foregå med lange, rolige tag, når pirken skal modbunden. Så undgår man i videst mulig omfang, at man fanger linen og så er denne pirk en rigtig effektiv torskefanger.

Udover en lækker torskefanger, fungerer Børgemann også super godt som fladfiske-lod grundet den reflekterende form og lokkende gang - her bruges den selvfølgelig uden krog, da de være sig på fladfiskeforfanget.

Specifikationer:

Farve: Stål

Vægt:35gr, 50gr, 75gr, 100gr, 150gr, 200gr, 300gr

Arter: Torsk, lange, sej, fladfisk som tackel-lod