Westland New Streamy

Ny

Westland New Streamy Zoom

29,00 kr

New streamy pirk

 - Guld/rød, sølv/blå, sølv/sort

- 30 gr, 40 gr, 50 gr, 60

Læs hele beskrivelsen

 35 På lager

Gratis levering på ordre over 500 kr - info

365 dages returret og gratis ombytning - info

Yderligere information

Denne westland new streamy pirk, er grundet dens lave vægt, det mange vil kalde for en kastepirk eller kastepilk.  Navnet fås grundet dens lave vægt og størrelse og den kan derfor bruges som pirk til spinnefiskeri. Forskellen få en kastepirk som denne new streamy og at fiske med et blink, er udformningen af denne pirk som ikke er skeformet men ligner almindelige pirke i opbygningen, dvs som en rigtig fisk. Disse kastepirke bruges hovedsagligt i til fiskeri efter torsk i kastesiden, da der tit vil være opdelt en kasteside og pirkeside når man er ude at fange torsk. Derved skal endegrejet ikke være lige så tungt som, det grej der bliver brugt på pirke siden og her har New Streamy kastepirken sin store berettigelse.

Brugsguide:

Når man fisker med en kastepirk, bliver den kastet ud som et blink. Derefter lader man den synke en smule, hvorefter man spinder den ind igen, gerne i mindre etaper så den for en lokkende gang i vandet. De kan være en fordel, at lade kastepirken falde helt til bunds første gang inden indspinning, for at lokke de torsk der står på bunden efter kastepirken.

New streamy kastepirken fås i 3 forskellige farver som er guld/rød, sølv/blå og sølv sort, hvilket har vist sig at være 3 rigtig gode torskefarver. Derudover fås den i 4 forskellige vægte: 30gr, 40gr, 50gr og 60 gram - hvorefter man går op i normale pirke når vægten bliver tungere end dette.

Specifikationer:

Farver: guld/rød - sølv/blå - sølv/sort

Vægt: 30 gr - 40 gr - 50 gr - 60 gr

Arter: Torsk, lange, sej